Στο όργωμα (ξεχέρσωμα)
Με γοργούς ρυθμούς αναπτύσσεται η δράση της κοινής αγροτοκαλλιέργειας που εγκαινίασε πριν λίγο καιρό η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.

Ήδη το πρώτο χωράφι, που σπάρθηκε με ρεβύθια, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις εργασίες των μελών προκειμένου να γίνει το αναγκαίο ξεβοτάνισμα.Το χωράφι με τους ατομικούς λαχανόκηπους ήδη συνδέθηκε με το νερό, οργώθηκε, σβαρνίστηκε και χωρίστηκε σε κομάτια που ήδη παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους. Έχει ήδη ψηφιστεί το καταστατικό λειτουργίας και αρχών των λαχανόκηπων και δόθηκε κατάλογος με ποικιλίες λαχανικών που μπορούν να φυτευτούν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. μπραβο στην πρωτοβουλια για την αναβιωση του ιστορικου θεσμου των κολχοζ.με λιγη προσπαθεια να αναβιωσετε κ τα σοβιετ.μιχαλης σαραφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.