Αμέσως μετά τη σημερινή σύσκεψη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε μεν ότι «Συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι υπάρχει ανάγκη διακυβέρνησης» εξήγησε όμως ότι για να συμβάλει ο ίδιος απαιτεί την εκπλήρωση των εξής όρων : Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, καταστατικός έλεγχος Τράπεζας της Ελλάδας, καταγγελία συμβάσεων του Μνημονίου, επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους από το 1974 και μετά, αναθεώρηση του άρθρ.86 του Συντάγματος για την παραγραφη των αδικημάτων υπουργών,  ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα από το 2009 μέχρι σήμερα, με αποδέσμευση όλων των εγγράφων και να εξαντληθούν τα μέσα για να εισπραχθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις.

Επιπροσθέτως, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι αρνήθηκε να λάβει γνώση της επιστολής Παπαδήμου που του παρουσίασε ο κ. Κάρολος Παπούλιας καθώς όπως εξήγησε «είναι ανεπίσημη, ανυπόγραφη ενώ όπως που είπε ο Πρόεδρος δεν είναι προς δημοσίευση…».

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 13/5/2012

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.