Σε πρόσφατες ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του Μπένυ
Σε λίγο κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή. Ο γνωστός Πετσάλνικος "αποφάσισε" να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα (μετά το μαύρισμα που υπέστη στις εκλογές του Μάη). Και το ανακοίνωσε ο ίδιος σε συγκέντρωση λιγοστών πολιτικών του φίλων στην Καστοριά.
Ποιών την ανάγκην φιλοτιμίαν εδήλωσε ο "γνωστός πολιτικός άνδρας": «Επειδή δεν είμαι γαντζωμένος σε καμιά καρέκλα κι εφόσον έτσι επιμένουν και για να μην υπάρξει πρόβλημα και να επιτευχθεί η πανστρατιά του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καστοριάς, να μην θεωρήσει κανείς ότι επιμένω να είμαι υποψήφιος, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όποια μορφή κι αν πάρει», και έπεσε το γέλιο της αρκούδας "καθ'άπασαν την επικράτειαν".


ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.