Όταν ο αείμνηστος πρόεδρος της Κύπρου, Τάσος Παπαδόπουλος, όρθωσε το λιλιπούτειο ανάστημά του και είπε το ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, κανένας από εμάς, τους κοινούς θνητούς, δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες αυτής της διαπραγμάτευσης.

Η ιστορία έδειξε το πόσο παλικάρι και πατριώτης υπήρξε αυτός ο άνθρωπος. Η ιστορία τον δικαίωσε.
Κάποιοι από εμάς, αδυνατώντας να καταλάβουμε το τι ακριβώς παιζόταν, πήραμε το μέρος του Τάσου Παπαδόπουλου.
Βασικό επιχείρημά μας ήταν Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ.
Εφόσον οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Ε.Ε , το ΝΑΤΟ και όλα αυτά τα παγκόσμια λαμόγια ΠΙΕΖΑΝ προς το ΝΑΙ,  
τότε όσοι από μας διαθέταμε στοιχειώδη λογική έπρεπε να ταχθούμε με το ΟΧΙ του πατριώτη προέδρου.
Η ιστορία δικαίωσε και εμάς.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ –ντόπιοι δεξιοί ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ αριστεροί, Ε.Ε, Γερμανία, Παγκόσμιο κεφάλαιο – έχουν πέσει πάνω στον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ για να τους κατασπαράξουν.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, με γνώμονα και πάλι την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, κάποιοι από εμάς είμαστε ολόψυχα μαζί του.

Και τι δεν έχω ακούσει αυτές τις μέρες!

·      Δεν έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα. Μάλιστα. Ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξεχειλίζουν από θέσεις και προγράμματα. ΠΟΙΟΙ; Αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ … ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!!!

·      Είναι άπειρος. Μάλιστα. Ας εμπιστευτούμε και πάλι τους έμπειρους:  Τσοχατζόπουλο, Βουλγαράκη, Γιακουμάτο, Παπακώστα, Ψωμιάδη, Λούβαρη, και ο κατάλογος μπορεί να συνεχίζεται μέχρι να ξεχρεώσει η χώρα!!!!!!!!!!!

·      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενιαίο κόμμα, άρα δεν υπάρχει κοινή γραμμή. Μάλιστα. Ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ενιαία κόμματα. Βλέπε: Δρεττάκης, Καστανίδης, Κατσέλη,
Αμοιρίδης Μιχελογιαννάκης Θεοδωρίδης, Μάντατζη,  Παπαμανώλης, Μπακογιάννη, Καμμένος και αυτός ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι ατελειωτος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Ø Σταματήστε την υποκρισία αφού δεν μπορείτε να στρατευτείτε σε μια αριστερή κυβέρνηση!
Ø Σταματήστε  τη λάσπη εναντίον του μόνου πολιτικού χώρου που ΘΕΛΕΙ  έστω να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ!


Υ.Γ  Μέχρι στιγμής μοιάζει να έχω κάνει λάθος για την άποψη που εξέφρασα σχετικά με τη στάση του κ.Κουβέλη. Αν συνεχίσει έτσι ζητάω συγγνώμη που τον είπα πασόκο με πολιτικά.


Από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.