(Με απόκλιση + - 1.8)
Το makeleio.gr δημοσιοποιεί την πανελλαδική πρόθεση ψήφου , όπως την κατέγραψε ανεξάρτητος αξιόπιστος φορέας, για λογαριασμό των δικών του ερευνών.

Οφείλουμε να πούμε στον κόσμο που μας παρακολουθεί ότι εμείς εδώ δεν εκπροσωπούμε κανέναν πολιτικό σχηματισμό και δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός.Θα το έχετε αντιληφθεί ότι πέραν του συμφέροντος της πατρίδος όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Το makeleio.gr είναι φύσει αντιμνημονιακό μέσο ενημέρωσης.Παρ'ολα αυτα έχει εκπλαγεί με τα ποσοστά που λαμβάνουν τα δύο πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα.  Έχουν εκπλαγεί όμως και οι συντελεστές της στατιστικής έρευνας. Είναι σίγουρο ότι στις τηλεφωνικές ερωτήσεις πολλοί(και το αναφέραμε)κρύβουν, σκεπάζουν την ψήφο τους. Και αυτοί είναι από τα δύο κόμματα της διακυβέρνησης που στήριξαν τον Παπαδήμο. Δεν μπορεί όμως.Κάτι εκφράζουν τα νούμερα που κατεγράφησαν. Το τοπίο αλλάζει. Αυτό είναι σίγουρο. Και το έχουν καταλάβει οι μνηστήρες της διεφθαρμένης εξουσίας. Πέντε πάνω πέντε κάτω,υπάρχουν τάσεις. Και δεν μπορούν να αποσιωπηθούν. Εκτός εαν έχουν τρελαθεί τα νούμερα και η στατιστική ή "τρελαθεί" η κάλπη.
Η Δευτέρα δεν θα είναι ίδια. Νομίζουμε ότι ο λαός ξύπνησε. Είτε γιατί εθίγησαν τα ιδιοτελή του συμφέροντα είτε γιατί έτσι προστάζει η λογική του Έλληνα. Εαν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε λυπούμαστε αλλά πλανηθήκαμε όλοι μας. Κι αυτό θα είναι το χειρότερο...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.