Του Γιώργου Νικολαϊδη  (gnborn2shoot)

Αυτό κι΄αν ήταν επιτυχία!
Μια επιτυχία που οφειλόταν στην άρτια διοργάνωση (και κυριολεκτούμε), τις πολλές συμμετοχές των νεαρών ποδηλατών και τον καλό καιρό.
Πριν αρκετές ημέρες το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.( Δημοτικές, Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές, Αθλητικές, Κοινωνικές, Υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού) έκανε γνωστό ότι στην Περαία  θα γινόταν ο 1ος ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας για παιδιά 6 έως 15 ετών.
Ετσι πολλά  παιδάκια ανταποκρίθηκαν και με τους γονείς τους και τα ποδηλατάκια τους βρέθηκαν στο όμορφο και πεντακάθαρο Πάρκο κυκλοφοριακής  Αγωγής της Περαίας, το περασμένο Σάββατο (2.6.2012).
Οι χαρούμενες φωνές τους, η ελπίδα για την πρωτιά όλων των παιδιών που με τάξη και  υπομονή  περίμεναν  την σειρά τους να διαγωνισθούν,  οι βραβεύσεις   που ακολούθησαν, μα προπάντων η δεξιοτεχνία  των μικρών, έκαναν την μέρα αξέχαστη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και  οι 3-4 μικροτραυματισμοί που υπήρξαν σε αντίστοιχα παιδάκια, δεν στάθηκαν αφορμή να εγκαταλείψουν  αυτά τον  αγώνα .
Συνέχισαν τον αγώνα  με πείσμα  και «μέτρησε» ο τερματισμός τους.
Μπράβο λοιπόν στα παιδιά, στους διοργανωτές μα και στους χορηγούς των αγώνων, που με τον τρόπο τους μας «είπαν» πως ίσως   πρέπει να αγαπήσουμε  ΟΛΟΙ  μας, ακόμη περισσότερο το ποδήλατο.

Πάρτε μια ιδέα από τους αγώνες βλέποντας το σχετικό μας βίντεο:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.