Γράφει ο cellmaker

Aπο τα 1978 τους θυμάμαι να σαμποτάρουν οιαδήποτε κινηματική κατάσταση.. όπως τις καταλήψεις για τον ν.815, όπου πολλές σχολές τους αγοήσαμε…

Από τα 1978 τους θυμάμαι κρυμένους στα γραφεία να βάζουν τρικλοποδιές σε νεολαία και Κόμμα..

Από τα 1978 και μετά τους θυμάμαι τους οπαδούς του Τσαουσέσκου (Ομάδα Κύρκου έτσι μην ξεχνιόμαστε) να παραβιάζουν κάθε έννοια δημοκρατίας στο Κόμμα και στην Νεολαία και ως δεξιοσταλινικοί νά χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς για να απομονώνουν κόσμο ..

Τους θυμάμαι να λοιδωρούν όλους εμάς της Σπουδάζουσας τοτε στον Μίλωνα με τον σταλινικότερο τρόπο , επειδή δεν είχαν εκλεγεί αντιπρόσωποι στο συνέδριο αποχώρησης του Μπάμπη του Δρακόπουλου και έβαζαν γέρους ανθρώπους να μας αποδοκιμάζουν..

Τους θυμάμαι να εξοντώνουν τον Μπανιά..

Τους θυμάμαι να δημιουργούν την ΕΑΡ αφήνοντας όλο το εργατικό – λαϊκό κίνημα στην άκρη….

Και πόσα ακόμα...

Πόσοι από εμάς σηκωθήκαμε και φύγαμε αηδιασμένοι από την ομάδα Κύρκου και τα τσιράκια της,που τα περισσότερα από αυτά μετά έγιναν είτε γλύφτες του Σημίτη, είτε έμειναν στον ΣΥΝ για να τον προβοκάρουν...?

Πάμπολλοι από την γενιά του 815 επιστρέψαμε όταν ξεβρώμισε ο χώρος απο τους Κουβέληδες που έφτιαξαν την ΔΗΜΑΡ μαζί με τα Σημιτικά μορμολύκεια ..

Απο τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε  πορεία προς τα εμπρός και αυτοί οι τσάτσοι έγιναν κολλαούζοι της δεξιάς και κολλητοί του Βορίδη..

Ναναι καλά οι νεώτεροι σύντροφοι που άντεξαν, αλλά και παλιότεροι που πάλεψαν με συνέπεια, εκεί που εμείς δεν αντέξαμε και στο τέλος τους έστειλαν στον αγύριστο...

Ξαναβρεθήκαμε πολλοί μαζί πριν δυό χρόνια στην ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ..

Όσα συμβαίνουν σήμερα αποτελούν δικαίωση αυτών που άντεξαν τα 0.8% του 1981 και την καμαρίλα των ''Κύρκων και των παιδιών του'', αλλά και αυτών που δεν είχαν, όταν επέστρεψαν, καμιά αμφιβολια για το τι σημαίνει ΔΗΜΑΡ.
Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει από πάνω του το ''φάντασμα της φυσαρμονικας'' οριστικά, αλλά και πλέον συσπειρώνει όλο και περισσότερο κόσμο..

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Για την ιστορία και μόνο Λίγα λόγια:
    1. το 1981 το ΚΚΕεσ πήρε 1,37%
    2. To 1985 προσπάθησαν να εξαφανίσουν πολιτικά τον Γ. Μπανιά υπονομεύοντας σε βάρος του κόμματος την υποψηφιότητα του στην Α΄ Αθήνας (εξελέγη ο Λ.Κύρκος στην Β΄)
    3.Μέχρι το 1990 απειλές για τίτλο (από ΕΑΡ και Λεωνίδα για τίτλο ΚΚΕεσ -ΑΑ )μετά την αλλαγή σε ΑΚΟΑ σε αγαστή συνεργασία με το σύνολο των ΜΜΕ "καμία σχέση καμία είδηση καμία δημοσίευση για τους Μπανιάδες. Είναι πιο επικίνδυνοι και σκληροπυρηνικοί από το ΚΚΕ "
    4. 10 χρόνια σκληρά με "χώρο διαλόγου κοινής δράσης " πόλεμο σε κατήφορο ΣΥΝ προς δεξιά ,στήριξη με απόφαση και καθοδήγηση Συντρόφου Γιάννη το 2000 χωρίς όρους . επανείσοδος ΣΥΝ στην Βουλή
    Επίλογος χάρη στην πολιτική του Γ.Μπανιά , που τελικά οδηγεί στην εξαφάνιση αυτούς που τον υπονόμευσαν , ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με τον Λαό πορεύεται και δυστυχώς ο ίδιος έφυγε λίγο πριν το δεί . Η πολιτική του παρακαταθήκη όμως σε μας μένει με μόνη μας υποχρέωση να την υλοποιήσουμε ανυποχώρητα στην μνήμη το

    Πηγή: Επιτέλους - RAMNOUSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.