Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔΣΟΚ (Βενιζέλο ή Σαμαρά) ενισχύονται τη διαπλοκή, τη διαφθορά και την αθλιότητα στην πολιτική.
Ανάλογο βίντεο με παρόμοιες απαντήσεις (αλλά όχι με ψυχιατρικού τύπου εξάρσεις) του Αντώνη Σαμαρά είχαμε πρόσφατα ανεβάσει. Χαρείτε τον Μπένυ σας:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ε ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ Ελληνικέ λαέ τι έκανε τόσα χρόνια η εξουσία στον διπλοσάκκουλο!
    Θαύμασε τον αλαζόνα που θα μας κάνει "ντά" γιατί...εκνευρίστηκε!
    Οπως οι παλιοί καθηγητές που κάναν μάθημα με τους 4-5 "καλούς" μαθητές και όλους τους υπολοίπους τους θεωρούσαν για τα σκουπίδια αν τολμούσαν αυτοί να τους ρωτήσουν κάτι.
    Σε λίγες ώρες ... "Μπένυ" δεν θα είσαι τίποτε άλλο κι εσύ , παρά ένα κακό όνειρο.
    Θα ζεις με τις αναμνήσεις σου και θα σε απασχολούν "σοβαρά" ζητήματα, που θα συγκρίνονται μόνο με τα διλήματα του Γκαίρινγκ που προβληματιζόταν πχ. με το τι είδους στολή θα φορούσε όταν θα τον καλούσαν οι αμερικάνοι για "διαπραγματεύσεις" ( ενώ ήταν αιχμάλωτός τους).
    Και ΄κείνος ακριβώς έτσι ΟΠΩΣ ΕΣΥ είχε τόσα χρόνια συνηθίσει στην εξουσία.
    Και του μοιάζεις και στα …κιλά πανάθεμά σε!!!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.