Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Θερμαϊκού συνεπής στις αρχές και στις δεσμεύσεις της απέναντι στους εργαζόμενους του τόπου και στη λαϊκή οικογένεια, δηλώνει ότι θα σταθεί απέναντι στην προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου να ιδιωτικοποιήσει μέρος της καθαριότητας. 

Θεωρούμε ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή μιας πρακτικής ξεπουλήματος δομών και υπηρεσιών των δήμων που εφαρμόζεται σε όλη τη χώρα. Κλίθηκαν να υπηρετήσουν το δημότη και τις ανάγκες του και όχι να μετατρέψουν την ΤΑ σε Εταιρεία Α.Ε. 

Η υποχρηματοδότηση και οι αντιλαϊκοί νόμοι δεν αντιμετωπίζονται με απαξίωση των υπηρεσιών δημόσιου τομέα και των εργαζόμενων σε αυτόν, ούτε με τις προλήψεις προσωπικού δίμηνης διάρκειας. Αυτή είναι μια δοκιμασμένη πρακτική που την εφαρμόζουν όσοι ακολουθούν πιστά την πολιτική του ξεπουλήματος και των ιδιωτικοποιήσεων των λαϊκών κατακτήσεων για να είναι πιο εύκολο το πέρασμά τους στους ιδιώτες, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή λαϊκή αντίδραση. 

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας οργανωμένα και συντονισμένα να αντισταθούν, να περιφρουρήσουν τις κατακτήσεις τους, το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου και να διεκδικήσουν μόνιμο προσωπικό που θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αύξηση του στόλου και των εξοπλισμών στον τομέα της καθαριότητας.


Από την παράταξη ¨ Λαϊκή Συσπείρωση¨ στο Δήμο Θερμαϊκού.
       
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.