agrotika_proionta.jpg
Επτά τόνους οπωροκηπευτικών προϊόντων θα διατεθούν δωρεάν σήμερα, Δευτέρα, σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που έχουν καταγραφεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα αγροτικά προϊόντα, η διανομή των οποίων θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 9/7, στην πύλη 6 του λιμανιού, διατίθενται από την ομάδα παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ανατολή», της Ιεράπετρας Κρήτης, σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης.
«Ο Δήμος Ιεράπετρας θα αναλάβει δράση, ώστε να επεκταθεί η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ‘Ανατολή’, να λάβουν μέρος κι άλλοι συνεταιρισμοί και σε άλλα προϊόντα, έτσι ώστε να δοθούν ορισμένες δωρεάν ποσότητες των κορυφαίων τοπικών προϊόντων, σε ένδειξη αλληλεγγύης σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
Πιστεύω πως το παράδειγμα θα βρει κι άλλους μιμητές», δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης, που επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού «Ανατολή», προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο και τα μέλη του συνεταιρισμού, για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν δωρεάν κηπευτικά σε διάφορες πόλεις και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.