Αλλεπάλληλα τα μέηλ που στέλνουν αναγνώστες του Ακτιβιστή (κυρίως κάτοικοι της Περαίας) με έντονη κριτική για την λειψυδρία που υφίστανται λόγω της αδιάφορης δημοτικής αρχής του Θερμαϊκού που αδυνατεί (διαχρονικά) να βρει λύσεις για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δημότες. Καμιά απάντηση - εξήγηση (έστω και βερμπαλιστικού τύπου) κύριοι του Δήμου ;;;;
Παραθέτουμε δύο από τα χθεσινά σχόλια σχετικά με το νερό .....
Ψάχνω ώρες τώρα ,μήπως και βρω κάτι που να αφορά ειδικά την σημερινή διακοπή νερού ,γιατί σημερα ,ειλικρινά τα έχω πάρει πιο πολύ από ποτέ ! Σήμερα από τις 8 η ώρα το πρωί ,με το που ήρθε το ρεύμα λόγω του ότι υπήρξε πρόβλημα από την καταιγίδα ,είπα να ανάψω ένα 5λέπτο το θερμοσίφωνο για να κάνω μπάνιο . Με το που έκλεισα το θερμοσίφωνο ,κόπηκε και το νερό ! Είναι 18:50 το απόγευμα και ακόμα δεν έχει έρθει . Προσπαθώ να πιάσω γραμμή στην ΕΥΑΘ ,αλλά δεν υπάρχει κανείς ,ώστε να μου πει τι τρέχει ,αφου αναγκάζομαι ,όπως και εσείς επί πολλά χρονια τώρα να κάνω ότι κάνετε ,έχοντας πάντα και πλέον ,εις γνώσιν μου ,ότι όταν καλοκαιριάζει ,μέσα στην ζέστη ,κάποιοι "κύριοι" μας κόβουν το νερό λόγω έλλειψης λέει ! Μένω κάτω στην Θερμαικού 8 χρόνια τώρα ! Επί 8 ολόκληρα χρόνια μια λύση δεν έχουν βρει ! Έλλεος "κύριοι" ! Εμείς κανονικά πληρώνουμε τις χρεώσεις ,τους φόρους και τα πάντα ! Γιατί πάντα και σε όλα να φταίμε και να την πληρώνουμε εμείς και αλλιώς πέρα των λίγων χρημάτων που μας έχουν μείνει πια ; Ένα απλό μπάνιο και ένα πλύσιμο πιάτων θέλουμε να κάνουμε και δεν μπορούμε ! Καλοκαίρι είναι και θα έπρεπε να υπάρχει νερό ! Επιτέλους ! Σοβαρευτείτε και κάντε για μια φορά κάτι σωστό !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------
Εδώ οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να κάνουν σωστή διαχείριση στις υπάρχουσες υποδομές, και ο κόσμος μένει κάθε μέρα χωρίς νερό στο σπίτι του για πολλές ώρες! Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Από το μεσημέρι σήμερα ούτε σταγόνα! Και τηλέφωνα δεν σηκώνει κανείς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.