Σας προσκαλούμε
στην ανοιχτή συγκέντρωση – ενημέρωση πολιτών,
το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ. στην πλατεία Επανομής.
 
Είναι πολλά τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά στον τόπο μας και γίνονται ακόμα πιο έντονα λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης των τελευταίων ετών. Δεν μπορούμε, πλέον, να συνεχίσουμε να είμαστε θεατές της κρίσης και των προβλημάτων του τόπου μας.
Η ανάγκη για συλλογική δράση είναι σήμερα φανερή αν θέλουμε να διαφυλάξουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Πρέπει να συμμετέχουμε και να αντιστεκόμαστε - χωρίς κομματικές και παραταξιακές ομπρέλες - σε ότι υποβαθμίζει τον τόπο και τη ζωή μας.
Η Κίνηση Πολιτών Επανομής φιλοδοξεί να ενώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Επανομής προκειμένου να δράσουμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας καθώς και να στηρίξουμε συμπολίτες μας.
Ελάτε κι εσείς να βρούμε μαζί νέους τρόπους συλλογικής δράσης, αντίστασης και αλληλεγγύης.
Θα θέλαμε την παρουσία σας στην πρώτη μας ανοικτή συγκέντρωση γνωριμίας με τούς κατοίκους της Επανομής, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου,  στις 7 το απόγευμα, για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα τού τόπου μας.
 
Θα μας βρείτε, στο διαδίκτυο :
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.