Σε συμβολική κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας θα προχωρήσουν, αύριο Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους σε γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για τα «νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας και να προετοιμασθεί η συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις».
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενημέρωση για τα νέα μέτρα αφορά όχι μόνο τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και άνεργους, συνταξιούχους, νέους, μικροεπαγγελματίες και κάθε κοινωνική ομάδα «που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων», προκειμένου να δημιουργηθούν «κοινωνικά μέτωπα σε τοπικό επίπεδο».
«Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα, βάρβαρα μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίμονος και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων. Γι αυτό η επιτυχία των παρεμβάσεών μας είναι πλέον υπόθεση όλων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού καλεί σε Συνέλευση αύριο στις 10 πμ στο Δημαρχείο Περαίας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.