Ποια είναι η λύση;
Οι μισοί έχουν μισθό και οι άλλοι μισοί δεν έχουν, ή τους τον παρακρατάνε (άνεργοι, αμεα, συνταξιούχοι). Όποιος έχει θα δίνει τα μισά χρήματα σε έναν που δεν έχει.
Αν δεν πληρώνεις τίποτα στην κουραδοπολιτεία φτάνουν τα χρήματα του ενός και για τους δύο.


Λες δεν είμαστε ενωμένοι, να κάνουμε τι; Να βγούμε και να φωνάζουμε; Να μας ακούσει ποιος; Μα δεν τους ενδιαφέρει αν διαφωνούμε όσοι κι αν είμαστε, πώς θα γίνει; Βάλε τελεία.
Άρχισε να θες να είμαστε ενωμένοι για να αντέξουμε, να προβάλλουμε σθεναρά αντίσταση. Πώς θα ενωθούμε; Βγες στη γειτονιά σου!!!! Πιάσε τον γείτονα, ζήτα του αν χρειάζεσαι κάτι, και δώστου αν έχεις να δώσεις κάτι.
Εδώ και καρό φτιάχνουμε διάφορα φαγώσιμα τα οποία ανταλλάσσουμε. Πήγα σ’ έναν γείτονα και έδωσα ένα τουρσί. Του λέω αν σου αρέσει να μου ζητάς κι εσύ θα μου δίνεις ότι έχεις ως αντάλλαγμα, για να μην χρειαζόμαστε λεφτά, να απεξαρτοποιηθούμε από την πολιτεία, να μην μας κάνουν ότι θένε οι προδότες. Και μου λέει «μακάρι, πώς θα γίνει αυτό;». Τι πώς θα γίνει του λέω, εμείς το κάνουμε τώρα!!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Εσύ μπορείς να κάνεις τη ζωή όπως την επιθυμείς. Δεν θα έρθει το άγιο πνεύμα. Εσύ.

(Αυτό που έγραψα ήδη γίνεται, δεν είμαι ο φωστήρας ούτε που το ανακάλυψε ούτε που το προκάλεσε. Μου την δίνουν αυτά που γράφονται)

Έχει κολλήσει το κεφάλι μας!!! Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της απτής (αυτής που αναδεικνύεται);
Εντάξει αν είχαμε έναν Κολοκοτρώνη θα παίρναμε τα όπλα και θα τους είχαμε πηδήξει. Μα δεν έχουμε!!! Τι θα κάνουμε τώρα, να τον εφεύρουμε; Και πάλι εντάξει αν είχαμε αδιάβλητα συνδικάτα θα είχαμε ενωθεί, μα δεν έχουμε!!!!!! Γιατί δεν μπαίνει μια τελεία επιτέλους; 
Αν δεν πάρουμε τα όπλα, κι αν δεν κάποιος μας ενώσει δεν σωζόμαστε;
Όταν τελέψουν οι επιλογές λένε αρχίζει η εφαρμογή κι έτσι έρχεται κι η αλλαγή. Τελέψτε τις!!!! Βάλτε μια τελεία στις επιλογές που ΑΥΤΟΙ μας δίνουν, όποιες κι αν είναι (θα μας δώσουν λεφτά οι ομογενείς, η Χάγη θα τους στείλει στα κάτεργα, οι υπογραφές θα τους δείξουν πόσο ισχυροί είμαστε, θα ρίξει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, τα μήντια θα πάψουν να μας γαμούν τον εγκέφαλο, τα συνδικάτα θα οργανώσουν γενική απεργία διαρκείας, κάποιος ήρωας θα ζωστεί με εκρηκτικά και θα τους σκοτώσει όλους, κεραυνός θα πέσει από τον ουρανό, έλεος).
Δεν υπάρχει άλλη λύση; Δεν μπορείς να βρεις άλλη εκτός από αυτές που σου δίνουν; (Που στις δίνουν για να ελπίζεις!!! Για να ελπίζεις και να μην πράττεις!!)
Διάβασα το κείμενο http://upogia-taxi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_22.html?spref=fb Κλαιγόμαστε!!! Αυτό; Δεν υπάρχει λύση;;; Δες καλά το κείμενο, η λύση είναι μπρος στα μάτια σου!!!!

Στεφανία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.