Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
·         Σήμερα καιρός αίθριος
·         Την Παρασκευή το πρωί αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα αρχίσουν ασθενείς βροχοπτώσεις , που μετά τις 3.00 το μεσημέρι θα αυξηθεί η ένταση τους κυρίως στα δυτικά της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στη κοιλάδα του Αξιου, που θα διατηρηθούν εξασθενημένες μέχρι το Σάββατο το βράδυ.
·         Η Κυριακή από τα ξημερώματα θα έχει σταδιακή αύξηση έντασης και τα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.
·         Γενικά το τριήμερο για όλη την Κεντρική Μακεδονία θα είναι βροχερό με εκδήλωση τοπικών καταιγίδων, με αυξομείωση της έντασης των βροχοπτώσεων,  όπου τα περισσότερα έντονα φαινόμενα αναμένονται στα βόρεια της κοιλάδας του Αξιου και στις δυτικές περιοχές της. Ιδιαίτερη προσοχή στη λεκάνη απορροής και στις παρόχθιες περιοχές του Αξιου λόγο των πολλών ωρών βροχόπτωσης και των  αθροιστικών χιλιοστών βροχής που θα συσσωρευτούν στον ποταμό. Μικρότερο το πρόβλημα στο Στρυμόνα.
·         Η Α. Μακεδονία θα έχει κατά περιόδους λίγες τοπικές βροχές και χωρίς κάτι αξιόλογο η Θράκη.
·         Η θερμοκρασία λόγο των νοτιάδων θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 28 βαθμών Κελσίου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.