Πρόσφατα, ο κ.Στουρνάρας έκαμε νομοθετική πράξη την απόφαση της βουλής των Παπαδήμου - Σαμαρά- Παπανδρέου- Βενιζέλου, με την οποία απαλλασσόταν η Siemens από κάθε είδους δίωξη έναντι πινακίου φακής, με τη μορφή "σεμιναρίων"!
Κι επειδή αυτό έγινε λίγες μέρες πριν πάει ο Σαμαράς στη Μέρκελ, χαρακτηρίστηκε δώρο επίσκεψης και οι "αντιμνημονιακοί" έσπευσαν να διαρρήξουν τα ιμάτια τους.
Ο γιατρός Δ.Αντωνίου καταγγέλλει, με στοιχεία, πως όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων γνωρίζουν το περιεχόμενο της κατάθεσης Χριστοφοράκου στη γερμανική δικαιοσύνη, αλλά σωπαίνουν ..."διαμαρτυρόμενοι".
Όπως φαίνεται και από ανάρτηση του ΣΚΑΪ, η κατάθεση είναι γνωστή και στο μέλος της Τριλατεράλ Κομμίσιον, κ. Αλέξη Παπαχελά:

Όλοι ξέρουν, εκτός από μας.
Οι καταθέσεις πολλών στην Ελβετία έχουν παχύνει.

Είναι καιρός να γίνουμε ξανά ριζοσπάστες. Ο καθένας στον τόπο του, ενάντια στους τοπάρχες - τοποτηρητές της τρόικας. Κάτω οι ψεύτες, οι απατεώνες και τα τσιράκια τους, που τολμούν να παριστάνουν τους υποψήφιους σωτήρες.
Θα τελειώσουμε με τους καταχθόνιους, όπως τότε, έτσι και σήμερα.
Ήσυχα και απλά: Ένα ψηφοδέλτιο σε κάθε τόπο, σε κάθε περιφέρεια.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όσοι πτωχεύουν, όσοι απειλούνται, όσοι είναι ακόμα άνθρωποι, όσοι νοιάζονται για τον διπλανό τους και τα παιδιά. Η δημοκρατία είναι πράξη απλή. Να κάνουμε τις τοπικές εκλογές, δημοψήφισμα ενάντια στην απάτη, που αποκαλούν "κρίση". Δεν είναι "μπόρα που θα περάσει". Η "κρίση" ήρθε για να μείνει, όσο το χρήμα θα παραμένει ιδιοκτησία λίγων τραπεζιτών.
Δεν χρωστάμε. Ας τους πάρουμε τους δήμους και τις περιφέρειες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.