Ο χορός των παραιτήσεων καλά κρατεί αφού σε διάστημα τεσσάρων ημερών κατατέθηκαν τρεις παραιτήσεις, οι δύο εκ των οποίων (Στεφανίδης, Ντόκας) είναι και ανεξαρτητοποιήσεις.
Η σημερινή παραίτηση έρχεται από τον αντιδήμαρχο ανάπτυξης κ. Γιώργο Λαζαρίδη. Ο πρώην αντιδήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση (αναπλήρωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) δεν είχε "κρύψει λόγια" και επιτέθηκε  με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον παραιτηθέντα Στεφανίδη υπεραμυνόμενος της ηθικής του, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατηγορήθηκε ότι προχώρησε σε "ύποπτη" απευθείας ανάθεση έργου. Αφορμή που είχε εκμεταλλευτεί (σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη) ο πρώην Πρόεδρος για να πηδήξει έξω από το μισοβυθισμένο καράβι του Δήμου.

Στην συνεδρίαση της Κυριακής ο Αντιδήμαρχος ανάπτυξης έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την μη στήριξή του από τους συναδέλφους του της πλειοψηφίας, πολλοί εκ των οποίων του επιτέθηκαν και διαχώρησαν τη θέση τους από την τοποθέτησή του. Μάλιστα σε κάποια φάση της συνεδρίασης εφέρετο ο κ. Λαζαρίδης να καταθέτει παραίτηση και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
Σήμερα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας παραιτήθηκε από την θέση του Αντιδημάρχου. Μάλιστα "μάζεψε" και τα προσωπικά του αντικείμενα και αποχώρησε από το δημαρχιακό μέγαρο.

Αναμένουμε το πλήρες κείμενο, όπου πιστεύουμε θα αναφέρονται και οι λόγοι  της παραίτησης.

Ακτιβιστής

update 19:20
Μεγαλύτερο το ρήγμα στην παράταξη του Αλεξανδρή μετά και την παραίτηση από τη θέση και του δημοτικού συμβούλου του Γιώργου Λαζαρίδη.  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

6 comments:

  1. ΕΧΘΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ,ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?

    ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Η ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ
    ΟΧΑΟΧΑΟΧΑΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Μ..... ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχασε η Βενετιά βελόνι. 2 χρόνια πέρασαν και από έργο τίποτε. Μόνο λόγια (κούφια) και επικοινωνία. Πολιτική για την πολιτική και αποτέλεσμα μηδέν.
    Ευτυχώς μας απάλλαξε από την παρουσία του. Στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς, για μας,που παραιτήθηκε. Αραχτός συνέχεια σε μπαράκι της παραλίας που παραβιάζει κατάφωρα τα δικαιώματα των γειτόνων του, με ένα ουίσκι κι ένα τσιγάρο στα χέρια. Αυτός τους έδινε άδεια λειτουργίας. Τις καταγγελίες τις "έθαβε"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ,,,(ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ),,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ,,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΜΕ ΕΚΡΑΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ,,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑ,..ΠΟΛΙΤΙΚΑ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...ΜΕ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,,,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΜΩΣ,Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΕΓΑΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.(ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ)ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΑΘΗ,,,ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΥΠΤΟ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαζεψτε τον αρχαιολογο,τουριστικο πρακτορα,σκηνοθετη,διαφημιστη,πολιτικο και οτι αλλο μου διαφευγει απο τις δραστηριοτητες του.αν καταλαβα καλα ,με λιγα λογια προσπαθει να μας πει με ωραιο τροπο οτι ο λαζαριδης εκανε καποια κουτσουκελα και μολις τον πηραν χαμπαρι παραιτηθηκε.δυστηχως αυτη ειναι η τυχη οποιου ασχολειτε με τα κοινα να εχει τον ΣΟΥΠΕΡΚΑΡΙΩΤΗ να τον σχολιαζει.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και αυτα που καταλαβαινεις πολυ ειναι για το επιπεδο σου.βγες απο την ανωνυμια που σου δινει το δικαιωμα του ασυλου του ιβανοβιτσ..ο οποιος μας ενημερωνει συχνα πικνα οτι δεν αφηνει ανωνυμους να προσβαλουν επωνυμους,,,(και γω βγαζω παλι το συμπερασμα οτι τα γραφει ο ιδιος,,)νομιζω εχω το δικαιωμα για αυτα τα συμπερασματα,..ας μου αποδειξει το αντιθετο.ΔΕΝ καταλαβαινει οτι αυτο που κανει ειναι ανηθικο.και αν εχει κανεις κατι προσωπικο μαζι μου,,ας βγαλει το στριγκακι της ανωνυμιας του.,,,ΕΙΧΑ ΑΠΟΨΗ. ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ, περιφερωμενο κομματοσκυλο,χωροφυλακα της ανωνυμιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.