Στις 13 Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί η Διαδικτυακή Έκθεση Αμερικανικών Κολεγίων από την υπηρεσία EducationUSA, μια 24ωρη διαδικτυακή εκδήλωση ανοικτή στο κοινό που στοχεύει να απαντήσει τις ερωτήσεις σας σχετικά με σπουδές στις ΗΠΑ: Πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής, εκπαιδευτικά προγράμματα και τη φοιτητική ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους κολεγίων και πανεπιστημίων, να διερευνήσετε περισσότερες από 150 σχολές και να παρακολουθήσετε ζωντανές παρουσιάσεις από ειδικούς της υπηρεσίας EducationUSA και του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών για την επιλογή του σωστού πανεπιστημίου και την κατανόηση των κανονισμών σχετικά με τη φοιτητική βίζα και τις επιλογές χρηματοδότησης.
Η έκθεση είναι προσβάσιμη μέσω ίντερνετ και θα είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή έκθεση κολεγίων που έγινε ποτέ! Πληροφορηθείτε για ολόκληρο το φάσμα των επιλογών στην αμερικανική ανώτερη εκπαίδευση από τα κοινοτικά κολέγια, τα κολέγια ελευθέρων σπουδών, μέχρι τα πανεπιστήμια. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να μιλήσετε με εκπροσώπους εκατοντάδων ιδρυμάτων σχολών μεταξύ των οποίων το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το UCLA και το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.
Η έκθεση θα αρχίσει στις 13 Νοεμβρίου, στις 07:00 π.μ. και θα συνεχίσει μέχρι τις 08:00 π.μ. της 14ης Νοεμβρίου (τοπικές ώρες). Για τη συμμετοχή πρέπει να εγγραφείτε. Κάντε κλικ εδώ ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://goo.gl/ktNzA.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν τα εξής ζωντανά σεμινάρια (οι ώρες είναι τοπικές):
Ανακαλύψετε την Αμερικανική Ανώτερη Εκπαίδευση με τον Marty Bennett, Συντονιστή Ενημέρωσης,
EducationUSA (2-3 μ.μ.)
Διεθνείς Σπουδαστές Μοιράζονται την Εμπειρία τους: Πάνελ Διεθνών Σπουδαστών με Συντονιστή τον Kevin Barta, του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών (3-4 μ.μ.).
Εγγραφές Μεταπτυχιακών Σπουδαστών και Χρηματοδότηση με την Alison Merzel, Διευθύντρια Επιλογής και Εγγραφών MBA, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο (4-5 μ.μ.)
Προπτυχιακές Εγγραφές και Χρηματοδότηση με τον John Nesbit, Βοηθό Διευθυντή Εγγραφών, Κολλέγιο Vanderbilt (5-6 μ.μ.)
Κατανοώντας τα Κοινοτικά Κολλέγια με τον Scott Johnson, Σύμβουλο Διεθνών Σπουδαστών, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Κοινοτικό Κολλέγιο North Hennepin (6-7 μ.μ.)
Η Διαδικασία έκδοσης Φοιτητικής Βίζας με τη Nancy McCarthy, Πρόξενο του Γραφείου Προξενικών Υπηρεσιών, του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών (7-8 μ.μ.)
Επιλέγοντας ένα Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τον Cat Young, Βοηθό Διευθυντή
Διεθνών Εγγραφών, SUNY Plattsburgh (8-9 μ.μ.)
Οι διαδικτυακές συζητήσεις θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων και μετά την εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Παρακαλούμε σημειώστε ότι χρειάζεται καλής ποιότητας σύνδεση ίντερνετ για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα μέρη των προγραμμάτων που περιλαμβάνουν βίντεο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.