Μια πραγματικά εντυπωσιακή γιορτή είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε όσοι βρεθήκαμε στις 16 Νοεμβρίου στο 2Ο ΓΕΛ Περαίας.
     Όμορφα, νεανικά πρόσωπα, δυνατές και καθαρές φωνές, βροντερές και ξεκάθαρες σκέψεις.   Μια νεολαία που μας εντυπωσίασε με το σφρίγος της, με την «σπίθα» στο βλέμμα της και την «δύναμη» στη φωνή της.

     Είδαμε τους καθηγητές να τραγουδούν μαζί με τους μαθητές τους, να συμμετέχουν μαζί στην ορχήστρα και το αποτέλεσμα αγκαλιάστηκε και καταχειροκροτήθηκε από όλους.

     Τα κείμενα που ήταν επιμέλεια της φιλολόγου κας Ελεωνόρας Αναγνώστου διάβασαν οι: Στέλιος Αρβανιτίδης, Ισιδώρα Βατάλη, Μαρία Ερμείδου, Χριστίνα Καραηλίδου, Μαρία Κατέχη, Χρυσούλα Μπουγιουκλή, Μαρία Ντουνιά, Ελλη Στεφανίδου, Σωτήρης Φιτσιώρης και Απόστολος Φραγκάλας.
     

Το τραγούδι δίδαξε η κα Έλλη Χατζάρα και τραγούδησαν οι: Ναταλία Αργυροπούλου, Φένια Καραγιάννη, Χριστίνα Καραηλίδου,  Ρεβέκα Καρβουνά, Ευαγγελία Κυπραίου, Ελένη Κωνσταντοπούλου, Μήδεια Μπαλαμπανίδου, Σοφία Μολακίδου και Μαριάνα Νάτσικα.
    

Στην ορχήστρα συμμετείχαν οι: Χρήστος Αϊβατζής (κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Γρηγοριάδης (κιθάρα, τραγούδι), Χρυσός Μορφίδης (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα) και η μαθήτρια  Εβίτα Απαλάκη (βιολί).
     


Την σκηνοθεσία φρόντισε η μαθήτρια Ισιδώρα Βατάλη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν σε όλους τους συντελεστές της υπέροχης αυτής γιορτής καθώς και στην διεύθυνση του σχολείου για την υποστήριξη της.



Από το Δ.Σ.
του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΓΟΝΕΩΝ  2ου ΓΕΛ  ΠΕΡΑΙΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.