Σημερα πηρα την κορη μου και πηγαμε στο "Καφεδακι της Αλληλεγγυης" στο Αγγελοχωρι Νεας Μηχανιωνας.
Μια μικρη εκδηλωση/ενδειξη υποστηρηξης και αγαπης στους συμπολιτες μας που υποφερουν. Μια εκδηλωση πλαισιωμενη απο αρκετους χαμογελαστους ανθρωπους με καθαρα ματια που ονομαζονται "Εθελοντες Πολιτισμου", που ζητανε χωρις υστεροβουλια και δινουν χωρις ουδενα κερδος εκτος απο την ευχαριστηση που νοιωθει κανεις οταν βοηθαει τον πιο αδυνατο, ανθρωπο η ζωο.
Εχουν αξιοποιησει ενα παρατημενο παλιο σπιτι που τους παραχωρησε ο δημος και που επισκευασαν μονοι τους με προσωπικη εργασια, βοηθεια απο φιλους, και πολλη αγαπη και που εκει κανουν καθημερινα, μικρα θαυματα!
Μαρια, Κωστα, σας ευχαριστω για την ομορφια της ψυχης σας! Φωτιζε πιο πολυ απο τα φωτα τη μικρη, ζεστη, πανανθρωπινη φωλιτσα σας!


από το fb, για μια εκδήλωση αγάπης που έγινε δίπλα μας και δεν μπορέσαμε να πάμε ...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.