Ενώ ο Φούχτελ διαπραγματεύεται ανοιχτά με τους Δημάρχους για την εκχώρηση δημόσιας περιουσίας εν είδει συνεκμετάλλευσης με αυτοδιοικητικούς Γερμανούς παράγοντες κύρια στους τομείς της ενέργειας, των απορριμμάτων, του τουρισμού κλπ δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο Δήμος Θερμαϊκού δια του δημάρχου του θα συμμετάσχει  στις συναντήσεις που θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στα πλαίσια της 3ης Συνάντησης της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» .

Αύριο όμως   Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στις 15:30 ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικού συμβουλίου με θέμα: «Ψήφισμα του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου κατά των μέτρων της Κυβέρνησης για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων των ΟΤΑ και των απολύσεων». 
Γνωρίζουμε την έφεση του ΔΣ στην έκδοση ψηφισμάτων. Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά απαιτείται η στήριξη των εργαζομένων που απειλούνται με απόλυση ακόμη και με ψηφίσματα αλλά κυρίως με την αποφασιστική στάση και άρνηση αποστολής στοιχείων που θα βοηθούσε την κεντρική υποτελή διοίκηση της χώρας να βάλει σε διαθεσιμότητα, μετάταξη ή απόλυση κανέναν εργαζόμενο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.