Επί ποδός δυναμικών κινητοποιήσεων βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Δήμο Θερμαϊκού, οι οποίοι συμμετέχουν με όλους τους εργαζόμενους της περιοχής στη γενική απεργία  της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ της Τρίτης και Τετάρτης. Τα μέτρα που επιχειρούν να θάψουν τις ελπίδες του λαού και που με περίσσιο θράσος προγραμματίζει να περάσει την Τετάρτη από τη Βουλή η τρόϊκα εσωτερικού ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ στην πράξη, ακόμη κι αν οι δοσίλογοι βουλευτές τα ψηφίσουν.

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού δρομολογεί λεωφορεία που θα ξεκινήσουν την Τρίτη στις 9:30 πμ και την Τετάρτη στις 4:00 μμ μπροστά από το Δημαρχείο και θα είναι δωρεάν για τους διαδηλωτές που θα κατεβούν στην Θεσσαλονίκη στην κεντρική συγκέντρωση και πορεία.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.