Πυροβολημένος και μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Καμάρες της Μάνης ο αδερφός του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Παναγιώτη Καράμπελα. 

Σύμφωνα με το τοπικό messinea.gr, οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρεται, ο 61χρονος έφτασε στον συνοικισμό το πρωί της Κυριακής με φίλο του ταξιτζή, με τον οποίο έδωσε ραντεβού για να τον παραλάβει το μεσημέρι της ίδιας μέρας. 

Όταν ο ταξιτζής πήγε πάλι στο χωριό τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος και δίπλα του εντοπίστηκε μια καραμπίνα.

Νεώτερες πληροφορίες για το συμβάν αναφέρουν ότι το θύμα αυτοπυροβολήθηκε στον κήπο του εξοχικού του σπιτιού, στην περιοχή Καμάρες Λακωνίας, δίπλα από το παραθαλάσσιο Σκουτάρι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Γύθειο.

Στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ προανάκριση για το μυστηριώδες συμβάν διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Γυθείου και την Ασφάλεια Σπάρτης. 

Έχει ενημερωθεί και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, υποστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος.

Το θύμα είχε γεννηθεί το 1951, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. 

Όπως αναφέρει το messinea.gr, οι λόγοι της τραγικής αυτοχειρίας πρέπει να είναι και οικονομικοί καθώςο θανών ασχολείτο με την ανέγερση οικοδομών.

Προνάκριση διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας(αστυνομικό τμήμα Γυθείου).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.