Το μουσικό group καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, THE PRESIDENTS μαζί με γνωστούς μουσικούς της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν μια βραδυά με Blues, Jazz και Rock υπέρ του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.


Θανάσης Κωνσταντόπουλος-κιθάρα

Γιώργος Παπανικολάου-μπάσσο

Ζάχος Σκούρας-τύμπανα

Νίκος Τσινίκας-φωνητικά/keyboards/φυσαρμόνικα

Φιλική Συμμετοχή: Νίκος Ντουνούσης (Nick and the Backbone), Σάκης Ζαχαριάδης (Soundays Band), Γιάννης Καλλιμάνης (Kallkout Kookiss). Ήχος: προσφορά της AUDIO QUEST

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Στη είσοδο θα διατίθενται κουπόνια για την προαιρετική στήριξη του έργου του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης και σχετικό πληροφοριακό υλικό.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης λειτουργεί από τις 7 Νοεμβρίου 2011 προσφέροντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη σε Έλληνες και αλλοδαπούς ανασφάλιστους και η υποστήριξη του μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων είναι καθοριστική για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.