Μια ακόμη χειρονομία αλληλεγγύης από πολίτες - επαγγελματίες του Δήμου Θερμαϊκού είχαμε σήμερα. Σε προσφορά τροφίμων προς την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού προχώρησε ομάδα πολιτών (που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της) προκειμένου να προωθηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και που βοηθιούνται από την Πρωτοβουλία.
Και  δεύτερη (σε μικρό χρονικό διάστημα) προσφορά ψαριών για τις ευπαθείς ομάδες που ενισχύονται από την Πρωτοβουλία,  έκανε ο γνωστός ιχθυοπώλης της Περαίας κ. Μιχάλης Κόκκινος (Ιχθυοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Αμπελοκήπων 47Α).
Δώρησε επτά κάσες ψάρια, που τα μέλη της Πρωτοβουλίας παρέλαβαν και διέθεσαν άμεσα σε άτομα και οικογένειες που τα χρειάζονταν.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που νοιάζονται για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσκολότερη μοίρα και επιδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ανθρωπιά που δεν πρέπει να λείψει από την τοπική μας κοινωνία.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.