Το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού Κ.Α.Π.Π.Α 2000 στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει για τα ΑμέΑ σε συνεργασία με την Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ και τους συλλόγους της περιοχής :

    1.      Στις 19 Δεκεμβρίου 2012 από τις 5:00μ.μ έως  8:00 μ.μ Χριστουγεννιάτικη γιορτή με αθλητικά, πολιτιστικά ,εικαστικά  δρώμενα και θα μοιραστούν δωράκια δωρεά της Μ.Κ.Ο « Μαζί για την Οικογένεια και το παιδί»  

2.      Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 6 :00  μ.μ μαζί με τη Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ, τα Δημοτικά, σχολεία ,τους συλλόγους της περιοχής θα στολίσουμε στη συμβολή των οδών Αμπελοκήπων και Κρήτης Περαίας το «Δένδρο των Ευχών» με κάρτες παιδιών των δημοτικών σχολείων του Δ. Θερμαϊκού που θα μιλάνε για την φτώχεια.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.