Καλεσμένος για δεύτερη φορά στην εκπομπή (της Τρίτης 15/1 στις 10.30) του Ακτιβιστή θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Θερμαϊκού. Λόγω της σημερινής ειδησιογραφίας, που θέλει τον κ. Γιάννη Αλεξανδρή όπως και τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Βογιατζή αλλά και τον προαλειφόμενο για υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού (και άρτι αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας) κ. Γιώργο Τσαμασλή να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ζωντανή συνέντευξη με τον Δήμαρχο.


Ο Δήμαρχος απορρίπτει τις κατηγορίες που αιωρούνται αποδίδοντας τον έλεγχο σε κακόβουλες καταγγελίες ανωνύμων.

Η ενημερωτική ραδιοφωνική επικοινωνία του Ακτιβιστή αγκαλιάζεται και συγκεντρώνει την προσοχή των δημοτών του Θερμαϊκού αλλά και της γειτονικής Θέρμης γιατί είναι η μοναδική ζωντανή και άμεση ενημέρωση των πολιτών της περιοχής.

Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ...και τον προαλειφόμενο υποψήφιο δήμαρχο …κλπ κ. Τσαμασλή…
    Καλώς να ορίσει και τούτος φυσικά καί μόνον αν είναι …»καθαρός» μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό. Αλλιώς ας μείνει στ΄ αυγά του κι ας μας…λείψει η παρουσία του καλύτερα.
    Θα μπορούσα να πληροφορηθώ Χρήστο Ιβάνοβιτς ποιος πήρε τον άλλο για την αυριανή σου εκπομπή στο τηλέφωνο ; Εσύ τον δήμαρχο, ή ο δήμαρχος εσένα; Γιατί παίζει ρόλο ποιος έκανε πρώτος «κρούση» στον άλλο. Απάντησέ μου παρακαλώ.
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο εγώ το ζήτησα από τον Δήμαρχο να μιλήσει και να απαντήσει στην αυριανή εκπομπή στον 106.1. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι απαντήσεις του σε ερωτήματα που απασχολούν τους δημότες για την υπόθεση του ελέγχου του για παράνομο πλουτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.