Μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Επανομής, που ως αντικείμενο είχε την απόδοση τιμητικών επαίνων στους επί χρόνια αιμοδότες και επικαιροποιούσε την όμορφη σημερινή αιμοδοσία που θα γίνει στο Πολυιατρείο Επανομής, συνδυάστηκε με δύο ομιλίες που είχαν ως θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».


Οι παρευρισκόμενοι (περισσότεροι οι τιμώμενοι αιμοδότες) χειροκρότησαν τον κ. Θοδωρή Σδούκο, γιατρό του ΕΣΥ, δραστήριο μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου που ανέπτυξε γλαφυρά και με έμφαση την ανάγκη για ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγύης και του εθελοντισμού αλλά και τον κ. Ζαχαρία Σινάκο, καθηγητή αιματολογίας που αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που πρέπει να συγκεντρώνει αυτός που θα γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Τιμητικά διπλώματα στους απόμαχους αιμοδότες επέδωσαν οι ομιλητές, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Τοπικού της Επανομής.


Ακτιβιστής  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.