@ Δημήτρης Βερβεσός: 
Απίστευτο κι όμως αληθινό:
Χτες Σάββατο και περί ωρα 7.30μμ (σε ημερα αργιαs και μετα τις 3μμ) κατατεθηκε αγωγη απεργιακή της διοίκησης της ΕΘΕΛ κατα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Αυτη επιδόθηκε στις 9.30μμ (μετά τη δύση του ήλιου).
Προσδιορισθηκε ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ για σήμερα Κυριακή 8πμ (πριν τη λήξη της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας).
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ δικασθηκε προφανώς ΕΡΗΜΗΝ!!!
Η απεργία κηρύχθηκε προς έκπληξη όλων Παράνομη και καταχρηστικη (ουτε στο παράνομο στοίχημα δεν το έπαιζαν)
Την ίδια στιγμή οι απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες παίρνουν δικασιμο το 2016!!!
Είδες τι γίνεται όταν οι δικαστές παίρνουν τα αναδρομικά πριν την ωρα τους
Εχω απορία ποια θέση εχει λάβει ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δικαιοσυνης
Κανενα περαιτέρω σχόλιο μόνο μια λέξη Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!



Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο την απεργία στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία που είχε εξαγγελθεί μέχρι και την Τρίτη. Η συζήτηση διεξήχθη χωρίς την παρουσία μέλλων του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους η κοινοποίηση για την προσφυγή της διοίκησης ανακοινώθηκε στα Σωματεία αργά το βράδυ του Σαββάτου. Προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, οι εργαζόμενοι σε τρόλει και αστικά λεωφορεία, συνεδρίσαν εκτάκτως και για πολλές ώρες την Κυριακή. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία εμφανίζονται αμετακίνητοι: τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί οπότε θα γίνει γενική συνέλευση. Πιο διαλακτικοί εμφανίζονται προς το παρόν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καλεί τους εργαζόμενους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχουν περιθώρια επανάληψης της ταλαιπωρίας και της ομηρίας που έζησε το επιβατικό κοινό το προηγούμενο διάστημα».

Ακτιβιστής: Πόσα είπαμε πήραν οι δικαστές ;;  

100.000.000 ευρώ αναδρομικά μέχρι τέλος Ιανουαρίου;
Ισως να είναι η μοναδική κατηγορία εργαζομένων που θα πάρουν αναδρομικά στην Ελλάδα του Μνημονίου. Οι δικαστές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα πάρουν 100 εκατομμύρια ευρώ!
Πρόκειται για την 4η δόση των αναδρομικών τους τα οποία και τα έχει επιδικάσει το μισθοδικείο. Τα 100 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2013 στους εν ενεργεία δικαστικούς και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους.

Το προβλέπει τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών του δημοσίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.