Οδυνηρή κι πέρα για πέρα άδικη ήττα υπέστη ο Αχιλλέας Περαίας από τον ψυχωμένο Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 2-1 (ημ.1-1), σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου η διαιτησία δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που παρακολούθησαν το δυνατό αυτό τοπικό ντέρμπυ απέναντι σε δυο μάλλον ισοδύναμες ομάδες, έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη διαιτητικής σφαγής με θύμα αυτή τη φορά τον φιλοξενούμενο Αχιλλέα.

Δυο κόκκινες κάρτες από το Α ημίχρονο (η πρώτη μόλις στο 19) και δυο πέναλτι εναντίον του Αχιλλέα (το πρώτο μόλις στο 15) ανέτρεψαν όποια σχέδια και αν ετοίμαζε ο Βαλάντης Σπανίδης για τον αγώνα.

Έστω και κάτω από αυτές τις μειονεκτικές συνθήκες οι παίκτες μας πάλεψαν, έδωσαν ότι μπορούσαν και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος την ισοπαλία χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο προπονητής παρά τη μεγάλη στενοχώρια του εξήρε την προσπάθεια των παικτών, ενώ ο Αχιλλέας Περαίας με ανακοίνωση που εξέδωσε και κοινοποίησε στον τύπο καταγγέλλει τη διαιτησία του αγώνα!

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15 το 1-0 με πέναλτι του Κουμπατίδη

Στο 19 απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μηνασίδη για επικίνδυνο παιχνίδι

Στο 32 το 1-1 με πλασέ του Φυντανίδη

Στο 44 κόκκινη (2η κίτρινη) στον Καμπάση της Μηχανιώνας

Στο 45 κόκκινη (2η κίτρινη στον Σπυριδωνίδη

Στο 72 ο Σκιούλας αστοχεί απελπιστικά σε πέναλτι

Στο 76 το 2-1 ο Μελικίδης

Η σύνθεση του Αχιλλέα (4-4-2)

Καριοφύλλης – Σουραβλάς, Φυντανίδης, Ιωαννίδης (22 Τσίφκας), Σπυριδωνίδης – Οικονόμου (36 λ.τ. Βότσαρης), Πιτσαλίδης, Κωνσταντίνου, Μηνασίδης – Μεραχτσάκης Γ. (68 Μπουζίκας), Παπαδόπουλος

Δεν έπαιξαν

Νιζάμης, Φελεκίδης, Τσακιρίδης, Μεραχτσάκης Τ.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.