Λίβυοι λιμενοφύλακες έκαναν κατάσχεση σε φορτίο με περισσότερους των 30 τόνων ναρκωτικών στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται στον άξονα της Τρίπολης, όπως μετέδωσε αργά χθες το απόγευμα το πρακτορείο Λάνα. Το επίσημο λιβυκό πρακτορείο επικαλείται τον εκπρόσωπό του Λιμενικού της Λιβύης, όμως, δεν προσδιορίζει το είδος των κατασχεθέντων ναρκωτικών. 


Η κατάσχεση περισσότερων των 30 τόνων ναρκωτικών έγινε κοντά στην πλωτή εξέδρα άντλησης πετρελαίου αλ Μπούρι (κοντά στην ακτογραμμή) και το πλοίο, που μετέφερε τα λαθραία ναρκωτικά, είναι λιβυκό, το όνομά του είναι "Μπαμπ Μπαρ", ενώ το πενταμελές πλήρωμά του κρατείται, όπως δήλωσε ο Πλωτάρχης Αγιούμπ Γκάσεμ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.