Το παπαγαλάκι του ΣΚΑΙ (Τσαπανίδου) προσπαθεί - παίζοντας καλά το ρόλο που της έχει ανατεθεί - να "εκμαιεύσει" μετάφραση της φράσης "το ευρώ δεν είναι φετίχ" της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λίτσας Αμμανατίδου. Και βέβαια πολύ σωστά ερμηνεύει το πολιτικοτηλεοπτικό  σκηνικό η βουλευτής λέγοντας πως χθες ήταν στόχος ο Θεοδωρίδης, σήμερα μπαίνει στο κάδρο η Αμμανατίδου και αύριο θα είναι η σειρά κάποιου άλλου στελέχους. Είναι γνωστό το παιχνίδι του μνημονιακού συστήματος και των παπαγάλων του να απομονώνουν και να προβάλλουν λέξεις και φράσεις ώστε να μεταμορφώνουν επικοινωνιακά συνεχώς την ατζέντα των θεμάτων. 
Αντί δηλ. να είναι σε πρώτη ιεράρχηση το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, η εξαθλίωση των Ελλήνων, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ανεργία των 2.000.000, η φοροκλοπή ελέω λίστας Λαγκάρντ κλπ να ασχολούμαστε με τις μεταφράσεις λέξεων όπως φετίχ, ταμπού κλπ.
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή και μορφώστε άποψη για την αθλιότητα του πολιτικομιντιακού συστήματος. Κάπως έτσι ξεπληρώνουν τους μισθούς τους τα στελέχη των μίντια στους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

Download this Video
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.