Γαμιέστε
Ένας φάκελος με σφαίρα 9 χιλιοστών έφτασε χτες, στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Η πονηρή σφαίρα κατόρθωσε να περάσει με ευκολία από τους άνδρες της ασφαλείας του Υπουργείου, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη για αριθμητικά μεγαλύτερο και καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό. 

Χωρίς να το καταλάβει κανείς, η σφαίρα άνοιξε το φάκελο και άρχισε να εκτοξεύει πυρίτιδα και μπαρούτι προς όλες τις κατευθύνσεις, γεμίζοντας με τρύπες τους τοίχους και τραυματίζοντας στο δεξί χέρι, έναν αστυνομικό που έχει γυναίκα και παιδιά να θρέψει και πληρώνεται με 700 ευρώ.

Όταν τελικά σταμάτησε για να κάνει reload, οι άνδρες τις ασφαλείας κινήθηκαν γρήγορα και την ακινητοποίησαν, ενώ είχε ήδη εξουδετερώσει 25 από αυτούς, αφού ήταν άριστη στο μολ-φαζέ, μια νέα άκρως επικίνδυνη και επιθετική πολεμική τέχνη, που διδάσκεται στις βίλες στις οποίες κάνουν κατάληψη οι αναρχικοί.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, η σφαίρα παραδέχτηκε, πως ο λόγος που μπήκε στο φάκελο και στάλθηκε στο γραφείο του Γιάννη του Στουρνάρα, ήταν αυτός που φοβόμαστε: Να διαλύσει συθέμελα την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε σοκαρισμένος από το περιστατικό, γιατί όπως δήλωσε, εκείνη την ώρα επρόκειτο να τον επισκεφτεί η άρρωστη θεία του, που δούλευε πλένοντας σκάλες για να καταφέρει να τον σπουδάσει όταν έχασε και τους δυο γονείς του που ήταν σκλάβοι στη νότια Αμερική. Το 1800.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας επιθεωρητή Ο'Χαρα, υπάρχουν ενδείξεις για σύνδεση της σφαίρας με την τρομοκρατική οργάνωση "οι δρόμοι της Φωτιάς" του Βαγγέλη Παπαθανασίου, οι οποίες θα διαψευστούν σε τέσσερις μέρες από σήμερα, μέχρι δηλαδή να προλάβουν να στήσουν ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε σχετικά: "Ωραία είναι τελικά στο Κατάρ".

Γαμιέστε.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.