Στο Φράγμα της Θέρμης θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Macedonian Trophy 2013 που διοργανώνει Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης. Ο αγώνας που θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου αφορά στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και OPEN (ελεύθερη συμμετοχή).

Με ώρα εκκίνησης 11.00 στο Φράγμα Θέρμης, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κυκλική διαδρομή 5,100 χιλιομέτρων χ 5 στροφές και σύμφωνα κανονισμούς ποδηλασίας και με τον γενικό κανονισμό του Macedonian Trophy 2013.

Στις ηλικιακές κατηγορίες με αθλητικά δελτία κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2013.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

Στην κατηγορία OPEN μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν αθλητές και μη. Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη κατηγορία πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr και να καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 5€.

Η γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης από τις 09:30 (Φράγμα Θέρμης – Παρκινγκ αναψυκτηρίου).

Πληροφορίες: Αθλητικό Κέντρο Θέρμης, 2310463755, 2310466878
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.