Του Γιώργου Λαζαρίδη
Καλό θα ήταν να αποφεύγουν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εκείνοι που προσπαθούν να χτίσουν ένα προφίλ, υποκρινόμενοι ότι είναι κάποιοι άλλοι.
Όσον αφορά τις απειλές περί μηνύσεων, σπάνια αυτές μπορούν να συγκαλύψουν την αδυναμία απαντήσεων. Καθώς λοιπόν επιμένει να προκαλεί ο κ. Στεφανίδης, ας απαντήσει δημόσια στις εξής, πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις:
1.       Ήταν ή όχι εχθές κατηγορούμενος  - σε δίκη που αναβλήθηκε - με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου Μηχανιώνας, ναι ή όχι και με ποια κατηγορία και για ποια απόφαση δημοτικού συμβουλίου Μηχανιώνας;
2.       Ειπώθηκε ή όχι από τον κ. Κούτουκα, εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε απάντηση σχετικής ερώτησής του, ότι ο κουμπάρος του ήταν αυτός που προχώρησε στην καταγγελία της είσπραξης τελών ελλιμενισμού από τον πρώην δήμο Μηχανιώνας;
3.       Παραβρέθηκε σε γεύμα με επιχειρηματία στην ταβέρνα «Άνεμος» στην Αγία Τριάδα ναι ή όχι και με ποιους άλλους;
Αναφορικά τώρα με όσα γράφει σχολιάζοντας συγκεκριμένες πράξεις της θητείας μου σε σχέση με τον αιγιαλό και τους επαγγελματίες, συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι δεν πρόκειται για τίποτε περισσότερο από αυτονόητες υποχρεώσεις. Μόνο, που αυτά τα αυτονόητα δεν είχαν πραγματοποιηθεί ΠΟΤΕ! Όσο εμπαθής κι αν είναι, θα έπρεπε να το αναγνωρίσει.
Όσα δε γράφει για το δημοτικό λιμενικό γραφείο, για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την πλήρη άγνοιά του. Όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από γενικότητες του τύπου «εγώ διαφωνούσα», η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Ίσως είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που δεν γνωρίζει ότι όλες μας οι ενέργειες ήταν άριστες, όλες οι αποφάσεις οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου ομόφωνες και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση γι αυτό, πέρα από την δική του. Αφού μάλιστα θεωρεί ότι η έλλειψη Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας δεν αποτελεί εμπόδιο, ας ζητήσει μια γραπτή απάντηση από την Διοίκηση του Δήμου ή την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια για να διαπιστώσει ποιος είναι ανεπαρκής, με υπογραφή και στρογγυλή σφραγίδα.
Τέλος, αφού προτείνει στον blogger που ανήρτησε τις συκοφαντίες και τις απειλές του να με ρωτήσει «τι άλλο έκανα», θα του πω μόνο ότι έφερα στον Δήμο δυο προγράμματα κατάρτισης και ένταξής τους στην αγορά εργασίας μακροχρόνια ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών, ΑμεΑ, νέων επιστημόνων και νέων αγροτών, ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.
Εσείς κύριε Στεφανίδη τι κάνατε;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. Λαζαρίδη έχεις πλάκα. Σε ποιο όνειρο έφερες 1.000.000€ στο δήμο; Κατέβα από το καλάμι που καβάλησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ "ΤΑΙΣΤΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΑΓΝΑΝΤΙ" Ο ΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΑ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΖΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ (Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗς ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ) ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο ΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΓΑΙΑ; ΜΑΜΟΥΝΗΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.; ΠΥΡΑΝΧΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλά κάνετε και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Σε αντίθετη περίπτωση όλοι θα ήξεραν ότι δεν είστε ούτε για φτύσιμο. Μην κρίνετε όμως εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Καλό θα ήταν πάντως, κύριε Blogger, όταν διαπιστώνετε ότι κάποιες αναρτήσεις θα μπορούσαν να είναι συκοφαντικές, να απαιτούσατε να είναι και επώνυμες. Σε ό,τι με αφορά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εσείς όμως οφείλετε και να προστατεύετε όσους τιμούν το blogg σας, καταθέτοντας επώνυμα τις απόψεις τους.

    Γιώργος Λαζαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τι μουτρα ζητας κυριε λαζαριδη να σου απαντησουν επωνυμα αφου εσυ ο ιδιος το παιχνιδι ξερεις να το παιζεις μονο στα σκοτεινα ;Με τον Μαγγο στα δικαστηρια,με τον καπλανη στα μαχαιρια, με τον καλαμιδα στην εμπαθεια με τον μπαρπα στο ξεφωνητο με την φερφελη στο φτυσιμο με την ζαριφε στην κακη δημοσια κριτικη με τον Αθανασιαδη στο κραξιμο..με ολη την αντιπολιτευση στην ειρωνεια με τον προεδρο των εργαζωμενων του δημου στην κοντρα.με τον αλεξανδρη στα μαχαιρια αλλα και στα πουπουλα...Εσυ δεν εισαι πολιτικα ικανος να δεχθεις επωνυμα την κριτικη..γιατι θα βρεις τροπο να τους την φερεις.Και κατι ακομα σ ενα ποταμο στην πανομη υπηρξε ενας καλος επιχειρηματιας ο Πολυ.... ηρακλαρα.. ξεχασες γιωργακη τα πρωτα τραπεζια πιστας ; ξεχασες τα μουκαλια με το ουισκι; Μην μιλας για ταισμα εσυ.. Γιατι θα βγουν ποΛλοι που θα μιλησουν για ΠΟΛΥ ΠΟΤΙΣΜΑ στον Ρεμ..Στην υγεια των πολιτων του δημου θερμαικου..μεσιες μας.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ΟΛΟΥΣ:

    Την άποψή μου για την ανωνυμία και την αναγκαιότητα ύπαρξή της την έχω πολλές φορές κάνει γνωστή.
    Όπως και τον απαραίτητο αυτοέλεγχο και αυτολογοκρισία των ανωνύμων όταν θεωρούν ότι τα γραφόμενά τους μπορεί να θεωρηθούν συκοφαντικά και προσβλητικά για άλλους αναγνώστες και φυσικά πολίτες.

    Ως διαχειριστής του Ακτιβιστή δεν είναι στις προθέσεις μου να κατεβάζω ή να μην αναρτώ σχόλια ανωνύμων. Παρά μόνο όταν τα κρίνω συκοφαντικά.

    Παρακαλώ τους αναγνώστες να μην με αναγκάσουν να παραβώ τις αρχές που από την αρχή θέσαμε στον Ακτιβιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κύριε Ιβάνοβιτς, αφού δηλώνετε ότι αφαιρείτε μόνο τα σχόλια που κρίνετε συκοφαντικά πρέπει να υποθέσω ότι αυτά που δημοσιεύετε τα θεωρείτε βάσιμα. Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι, δικαίωμά σας άλλωστε.
    Για τον φίλο που ξεκαθαρίζει πλέον το "τάισμά" μου και αναφέρει και το όνομα του επιχειρηματία, εγώ ήμουν αυτός που κίνησα τη διαδικασία έξωσής του, όπως επίσης αυτός που πήγα δυο φορές στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του δήμου και όχι του επιχειρηματία.
    Αν ψήφιζα την παραμονή του ή έβαζα την γυναίκα μου στην δουλειά του, πιθανότατα θα με εκτιμούσατε διότι θα ήμουν όμοιος με σας.
    Θα μου επιτρέψετε πλέον να μην ασχοληθώ ξανά μαζί σας, καθώς ούτως ή άλλως δεν μπορείτε ούτε το όνομά σας να διαφημίσετε. Σας αφήνω παρέα με τον οικοδεσπότη του blog να βγάλετε τα απωθημένα σας.
    Καληνύχτα!

    Γιώργος Λαζαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.