Εδώ και χρόνια ήταν γνωστό ότι οι μετανάστες που δουλεύουν στην Μανωλάδα της Ηλείας αντιμετωπίζονταν σαν δούλοι από τα αφεντικά τους. Και όλα αυτά με την ανοχή της επίσημης πολιτείας που έκλεινε αυτιά της για την βάρβαρη συμπεριφορά που αντιμετώπιζαν από τους εργοδότες τους οι στυγνά εκμεταλλευόμενοι εργαζόμενοι μετανάστες.

Με αυτό το δεδομένο δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν που χτες μπράβοι των αφεντικών στην Μανωλάδα, αποθρασυνόμενοι από το ότι ο κυβερνητικός μηχανισμός τους επέτρεψαν να λειτουργούν σαν «κράτος εν κράτει», όταν μετανάστες διεκδίκησαν τον ιδρώτα τους έξη μηνών, αυτοί πήραν τις καραμπίνες τους, τους πυροβόλησαν τραυματίζοντας 28,  απ’ τους οποίους  4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ  8 είναι σε  σοβαρά τραυματισμένοι.

Γι’ αυτό το ρατσιστικό έγκλημα πρέπει να τιμωρηθούν οι φυσικοί δράστες μα πάνω απ’ όλα πρέπει να λογοδοτήσουν οι ηθικοί αυτουργοί του.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.