Επειδή στο κολοκράτος που ζούμε κανένας μεγαλοοφειλέτης δεν πληρώνει .... και φυσικά σχεδόν πάντα καλύπτεται από τους ξενόδουλους μηχανισμούς, η τρικολόρε κυβέρνηση με το υπουργείο Οικονομικών επιδιώκοντας να πείσει τους "νταβατζήδες" μας ευρωπαίους και ΔΝΤίτες ότι μπορεί να αυξήσει τα έσοδά του, απέστειλε ....ραβασάκια σε 2.500.000 Έλληνες.


Παραλήπτες οι γνωστοί αιμοδότες, που χρωστούν ποσά κάτω από 3.000 ευρώ. Και το ποσό που διεκδικείται από τους μικροοφειλέτες καθημερινούς ανθρώπους - που δεν έχουν να πληρώσουν πλέον - είναι 2,3 εκατομμύρια.


Συγκρίνετέ το με τα 35 δισεκατομμύρια που χρωστούν 1500 μεγαλοκαρχαρίες και αντιληφθείτε που στοχεύει κυρίως η ηγεσία του υπουργείου και προς τα που απευθύνονται οι απειλές. Και αυτοί φυσικά θα δεχθούν ειδοποιήσεις και θα "ενεργοποιηθούν" άμεσα μέτρα είσπραξης των «ιδιαίτερα σημαντικού ύψους» οφειλών (όπως τα χαρακτηρίζουν).



Οι μικροοφειλέτες που θα λάβουν τα ειδοποιητήρια καλούνται απλά να πάνε να τακτοποιήσουν την οφειλή τους, χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος.


Αυτό στην αρχή. Εάν δεν υπάρξει σε εύλογο χρονικό διάστημα ανταπόκριση από τον οφειλέτη θα ακολουθήσει και δεύτερη επιστολή, με τελείως διαφορετικό ύφος και περιεχόμενο.


Στη δεύτερη ειδοποίηση θα αναφέρεται ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία της επιβολής μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, τα οποία θα προβλέπουν κατασχέσεις εισοδημάτων, καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων.


Εάν και τότε δεν υπάρξει ανταπόκριση τότε οι εφορίες θα προχωρούν άμεσα στις κατασχέσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.