Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Ένας εκλεγμένος είναι πλέον υπόδικος. Κατηγορούμενος, όπως και άλλοι. Η αίσθηση ότι η αγνότητα είναι ασυμβίβαστη με την πολιτική. Το "σπάσιμο" μπροστά την κάμερα του Διονύση Ψωμιάδη κρίνεται ....

με παράπονο λέει: "Θα θελα να μάθω πού είναι τα λεφτά που κλέψαμε. Πού είναι ρε κερατάδες;"

Download with Vixy

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Υπόδικε Ψωμιάδη, ρώτα τον εαυτό σου καλύτερα που είναι τα…λεφτά!
    Κατά την ιδίαν «λογική της κλάψας», που δεν μας συγκινεί πια μάθε …διόλου,( γιατί για να είσαι υπόδικος κάτι τρέχει και με σένα), θα μπορούσαν και τα πλείστα άλλα εύοσμα άνθη σαν και του λόγου σου ( «ωραίος Μπρουμέλ», «φτερωτός γιατρός», ο…αδελφός σου και τόοοοοοσοι τόσοι άλλοι), να ήλπιζαν σε …άφεση αμαρτιών!
    Κοντολογίς γι΄αυτό σε πληρώναμε ΚΑΙ σένα ανελλιπώς και εξυπακούεται… ικανοποιητικότατα, για να δουλεύεις ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ!
    Ούτε οι κλάψες ούτε οι κορώνες πια μας νοιάζουν. Αν αποδειχθεί ότι παρανόμησες, βουρ για παρέα με τους άλλους …ΛΕΒΕΝΤΕΣ και χωρίς πολλές …ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
    Και κάτι ακόμα…Ποιοι είναι οι….κερατάδες;;;; Μήπως τους ξέρεις αλλά θέλεις κι εσύ να μας παίξεις την «κολοκυθιά»; Οσο δεν μας λες ποιοί είναι, απλά θα σε θεωρούμε έναν απ΄αυτούς! Παρ΄όλα αυτά εμείς σου ευχόμαστε …ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ! ( Κλαψ!...κλάψ!...σνιφ!...)

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.