Με το αφιερωμένο, στους δυο φυλακισμένους Ιερισσιώτες, σύνθημα : "Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά", να κυριαρχεί σ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας στην Ιερισσό, δόθηκε ένα σαφέστατο μήνυμα σε κάθε αποδέκτη ότι η φαραωνική "επένδυση" της eldorado δεν πρόκειται να γίνει.
Η αγωνιστικότητα των κατοίκων και η μεγαλειώδης συμπαράσταση του κόσμου έδειξε πως ένα κίνημα, όταν είναι ενωμένο και έχει πίστη στις δυνάμεις του, μπορεί να συγκρούεται ακόμα και με τους πιο σκληρούς αντιπάλους, όπως είναι τα εξορυκτικά συμφέροντα και το κράτος του Δένδια.
Ένα ταπεινό μπράβο κι από μένα στη συντονιστική επιτροπή (δηλαδή όλο το χωριό), στους καλλιτέχνες που για 6 ώρες και αφιλοκερδώς μας έκαναν παρέα αλλά και στους 10.000 περίπου ανθρώπους που έφτασαν από διάφορες πόλεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής.
Επιστρέφοντας χαράματα και ξαναφέρνοντας στο μυαλό το σύνθημα :«Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με τους Ρωμαίους ή με τους Γαλάτες», είμασταν σίγουροι πια ότι είμαστε ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ.
καλή δύναμη καλή συνέχεια, Χαλκιδική.









Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.