https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxHNDPHtvMW-wqMCU9dalLR0qfvf4Y8K5ri0g3yFqwjKVDxhtBSZzK3CH_eSBcJT7nUL8cAyLWSSfbOGsxWXnUyGSa4C6coqc3O7Qbxfl5QZYy21Tymc1SGJmk7cP19qfhLY8Fcfwn8uyX/s1600/star-fm+riggos.jpgΈχασε την Κυριακή (19/5) στις 7 το απόγευμα, την άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό  με την επάρετο νόσο, ο Ιατρός και πρώην Νομάρχης Γρεβενών Δημήτρης Ρίγγος, σε ηλικία 73 χρονών.
Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης που για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως Διευθυντής στην 1η ΜΕΘ.
Διετέλεσε Νομάρχης Γρεβενών την περίοδο 2002- 2006 και ήταν καθηγητής  Ιατρικής του Α.Π.Θ.
Η κηδεία του θα γίνει στην εκκλησία Αγία Σοφία στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα  στις 17:00.
Ήταν παντρεμένος με την Μίκα Ζαχαροπούλου και έχουν έναν γιό τον Νίκο που είναι 32 χρονών.
Η οικογένειά του, επιθυμεί αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ν. Γρεβενών «Ελπίδα» .

Star-fm.gr

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.