Ο Χικάρα Νακαμούρα
Η σημερινή μαγνητική καταιγίδα .... αλλά κυρίως  η πίεση χρόνου ανάγκασαν τον Κουβανό να  μην μπορέσει να πάρει   νίκη από τον Αμερικανοποιημένο Γιαπωνέζο γκραντ μαιτρ Νακαμούρα, μένοντας στην υποχρεωτική νούλα.
Σε μια πολύ δυνατή παρτίδα που διήρκεσε έξι ώρες και παίζοντας με ελάχιστο χρόνο στο ρολόι του, ο Ντομίγκεζ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το επιπλέον πιόνι. Υποχρεώθηκε σε νούλα παίζοντας με έναν άνετο, όχι μόνο λόγο χρόνου, αντίπαλο.
Έτσι μετά τον σημερινό 6ο γύρο τον Κουβανό έπιασαν στην πρώτη θέση οι σημερινοί νικητές: Ο Ιταλός Καρουάνα που νίκησε τον Γάλλο Μπακρό και ο Αμερικανός Γκάτα Κάμσκι που πήρε νίκη από τον Ρώσο Σβίντλερ.
Σε οδυνηρή ήττα υποχρεώθηκε και ο Ουκρανός Ίβαντσουκ από τον Πονομαριόφ που υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει μόλις στην 19η κίνηση, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ισόπαλες έληξαν οι παρτίδες των Ρώσων Γκρίστσουκ με τον Μοζόρεβιτς και του Βούλγαρου Τοπάλοβ με τον Καζιμτζάνοφ
Play online chess
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.