Σήμερα, 9 Μάη, στις 3:00 μμ, με αυθαίρετες ενέργειες και με πρόσχημα εισαγγελική εντολή, η αστυνομία συνοδευόμενη από εκπροσώπους της Ε.Τ.Α.Δ. (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου) και συνεργείο σιδεράδων, μας διέταξε υπό την απειλή σύλληψης, να εκκενώσουμε τον χώρο του πρώην κάμπινγκ Βούλας.

Υπό το "άγρυπνο" βλέμμα και την φωτογραφική κάλυψη του εκδότη της εφημερίδας "Vima on line" κυρίου Κονταρίνη, το συνεργείο επιχείρησε να σφραγίσει το χώρο, αποκλείοντας με μόνιμο τρόπο κάθε δυνατή πρόσβαση στην ακτή.

Με τη δυναμική παρουσία τους, μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Εθελοντών Κάμπινγκ Βούλας και πλήθος αλληλέγγυων πολιτών, βουλευτών και συλλογικοτήτων, υπερασπιστήκαμε το χώρο και κρατήσαμε ελεύθερη την πρόσβαση στην παραλία.

Με την αποφασιστική αντίστασή μας οι φορείς και οι πολίτες, αποδείξαμε πως όταν διεκδικούμε τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας, μπορούμε ενωμένοι να πετυχαίνουμε νίκες.

Επειδή ο αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας τώρα ξεκινά, καλούμε όλους τους πολίτες που είναι οι πραγματικοί και αυτοδίκαιοι ιδιοκτήτες της, να συμμετέχουν ενεργά και μαζικά στις δραστηριότητες που γίνονται στο χώρο του πρώην κάμπινγκ Βούλας, δίνοντάς του ζωή και προστετεύοντάς τον από τους επίδοξους κερδοσκόπους καταπατητές του.

Η Ανοιχτή Συνέλευση στο πρώην κάμπινγκ Βούλας εκτάκτως θα πραγματοποιείται μέχρι και την Κυριακή 12 Μάη, καθημερινά στις 5:00 μμ.

9/5/2013


(Το κείμενο συντάχθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες, στη διάρκεια της ολονύκτιας περιφρούρησης του πρώην κάμπινγκ Βούλας από πολίτες και μέλη της Ανοιχτής  Συνέλευσης.)


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5/2013 ΣΤΙΣ 7.00μμ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.