Με ακατανόμαστες φράσεις επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής  τον Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν πορεία στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όταν δέχθηκαν αντεγκλήσεις από περαστικό και απάντησαν με υβριστικά συνθήματα κατά των αριστερών, αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.
Το σύνθημα που κυριάρχησε, όπως καταγράφεται και στο βίντεο του με το σύνθημα trikalanews ήταν ''Τσίπρα κ@@@@λα γ@@ω τον Τσε Γκεβάρα''.

Νέα πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή από depy6
Οι Αστυνομικοί έσπευσαν να παρέμβουν και το επεισόδιο έληξε πριν πάρει διαστάσεις.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ηλιόπουλος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, καθώς τα περιστατικά που τον θέλουν ''πρωταγωνιστή'' πληθαίνουν.
Ο κ. Ηλιόπουλος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να χωνέψει τις αντιδράσεις των κατοίκων στην Αργαλαστή και έτσι απηύθυνε είδος ''χαιρετισμού'', σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο, ενώ συγχρόνως συνόδευσε τη χειρονομία με ύβρεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κ@@@@λα….
    Τι εννοεί τέλος πάντων ο…ποητής; Κ-ουφά-λα, κ-αριό-λα, κ-αράφ-λα, κ-ορδέ-λα, κ-ανέλ-λα, κ-αρτέ-λα, κ-ουρέ-λα, κ-ονσό-λα,… Κ-οκκό-λα (Αγγέλα ή Φρόσω);
    Κατάλαβε κανείς ή θα ρωτήσουμε πάλι την …Βάνα Μπάρμπα για να…τοποθετηθεί και επ΄ αυτού του θέματος;

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.