Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του 2ου Λυκείου Περαίας στο ξεν/χείο ROYAL με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων παρευρέθησαν σχεδόν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας, καθηγητές και γονείς. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης μοιράστηκαν τα αναμνηστικά λευκώματα και δόθηκε το ραντεβού των μαθητών για 10 χρόνια μετά! Το γλέντι κράτησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του λευκώματος μας που ήταν τα φροντιστήρια σπουδών της Περαίας

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΜΗΔΕΙΑΣ 23 τηλ. 2392024533

ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 41 τηλ. 2392025800

ΕΡΕΙΣΜΑ ΑΝΘΕΩΝ 25 τηλ. 2392027356

ΚΙΝΗΤΡΟ ΙΩΝΙΑΣ 16 τηλ. 2392021330

οι οποίοι άμεσα και απρόσκοπτα συνέβαλαν και βοήθησαν τις προσπάθειες μας δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Ιδιαίτερα το φροντιστήριο σπουδών ΚΙΝΗΤΡΟ για την ενίσχυση του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την ICON – ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ για την αφίσα του χορού μας και την PHOTOTECH – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που μας χάρισε!

Στους μαθητές μας που αποφοίτησαν ευχόμαστε «να ΄ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες , γεμάτος γνώση …. και πάντα στο νου σου να ΄χεις την Ιθάκη»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους πέτυχαν τον στόχο τους και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.