Το  ΣΑΒΒΑΤΟ  29  ΙΟΥΝΙΟΥ  ο  Γυμναστικός  Όμιλος  "ΑΙΑΣ"  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ  προσκλήθηκε να συμμετέχει στην εκδήλωση   που διοργανώνεται  στο  υπαίθριο θέατρο της Ν. Μηχανιώνας .
    Ετσι στις  8.00 το βράδυ  του Σαββάτου οι φίλοι της γυμναστικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.  Οι πρωταθλητές μας, παιδιά από 7 ως 15 χρονών θα παρουσιάσουν τα αγωνιστικά τους προγράμματα στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και στην ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.
     Το αγωνιστικό ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ του ΑΙΑΝΤΑ,  η ΔΟΚΟΣ  ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ  θα "στηθούν"  στο όμορφο παραλιακό θεατράκι της Ν. Μηχανιώνας  και η αθλητές και αθλήτριες μας θα προσπαθήσουν να μυήσουν το κοινό στα αθλήματα τους.
      Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και τα τμήματα  ZUMBA  του Δήμου μας με ένα εξίσου εντυπωσιακό πρόγραμμα.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΕΚΕΙ!!!!

το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.