Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

     Ο τελευταίος (στη κυριολεξία) για τη χώρα ανασχηματισμός, αποτελεί κόλαφο για την ετοιμοθάνατη χώρα μας και  σφραγίδα του τελικού πλιάτσικου που θα λάβει χώρα σε λίγο. Πάνω απ ΄όλα όμως, αποτελεί απαξιωτική και σημειολογική κίνηση των ελληνόφωνων πρακτόρων του τραπεζικού λόμπι που μας κυβερνά, προς τους έλληνες, τους οποίους "ενημερώνουν" ότι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ και πως θα τους οδηγήσουν νομοτελειακά και αποφασιστικά στον αφανισμό που σχεδίασαν πιλοτικά τα έξωθεν αφεντικά τους .
    Η υπουργοποίηση των πιο αιμοβόρων όρνεων (γεωργιάδη, χρυσοχοϊδη,) αποδεικνύει και στους εναπομείναντες ηλίθιους, ότι όλα, ήταν και είναι, ένα κακόγουστο θέατρο, που απευθύνεται σε απροσάρμοστους και πλήρως αγράμματους θεατές. Ο χρυσοχοϊδης, ξέρετε, αυτός που δε διάβασε το μνημόνιο που απλά παραχωρούσε "αμετάκλητα και άνευ όρων" την εθνική κυριαρχία, τάχα έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ,τάχα διαφώνησε και να σου τώρα υπουργός πάλι. Γιατί;  Μα γιατί είναι άνθρωπος της CIA και των τραπεζιτών εξ Αμερικής  (βλέπε   FED)  οι οποίοι και τον επέβαλαν. Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι το κυβερνητικό σχήμα το επιλέγει ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Η περιπλάνηση των κατ΄επάγγελμα υπουργών σε εντελώς διαφορετικά υπουργεία, δείχνει ότι δεν τίθεται θέμα γνώσεων του αντικειμένου από πλευράς τους (βλέπε φώφη), αλλά απλά της "δεκτικότητάς" τους να περνούν τα νομοσχέδια που οι απ έξω τους δίνουν. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης  ρουπακιώτης επιτιθέμενος στον βορίδη ο οποίος του ανταπάντησε κυνικά ότι…"έτσι γινόταν πάντα ,τώρα το ανακάλυψες" ;!
     Και η ζωή συνεχιζόταν με το λαό να μην καταλαβαίνει… απλά ελληνικά . Βρε του λέγαν ότι η κεντρική του τράπεζα είναι ιδιωτική (!?) , βρε ότι τα νομοσχέδια τους τα δίνουν από έξω και τα περνάνε αυτούσια, βρε ότι τον ψεκάζουν ,βρε ότι το χρήμα που καλείται να πληρώσει στις τράπεζες και τους δανειστές είναι "κοπανιστός αέρας",  βρέ ότι τον κυβερνούσαν εξωκοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των τραπεζιτών με αντισυνταγματικά κόλπα ,βρε του δείχναν ότι ενώ καταψήφιζε το ΠΑΣΟΚ , αυτό πάλι, περιέργως, τον κυβερνούσε (όπως τώρα) ,παρόλα αυτά, τίποτα αυτός. Τώρα περιμένει τον θάνατο σαν αδύναμο και άβουλο ον γιατί δεν έχει πλέον το θάρρος να πολεμήσει. Ούτε αυτός ούτε οι ένοπλες δυνάμεις (!?) , ούτε η νεολαία του. Άσε που δεν καταλαβαίνει γρι από το τι συμβαίνει γύρω του και όντας ημιμαθής, πείθεται από τα διλλήματα του τύπου "δεν θα πάρουμε τη δόση και θα πεινάσουμε". Δεν έχει πλέον έρμα, όραμα , δεν έχει αξίες που κατά μέσο όρο, έστω, να είναι κοινές. Το "σύστημα" – με ναυαρχίδα το σχολείο – συστηματικά, αργά και ανεπαίσθητα, τον μπέρδεψε, τον απομόνωσε ,τον αποδυνάμωσε και τον μετέτρεψε σε ένα μεγάλο εγωιστικό και ακίνδυνο "εγώ", χρησιμοποιώντας ικανότατους πράκτορές του (βλέπε Σουν τζου "η τέχνη του πολέμου") και το υπέρτατο όπλο των ΜΜΕ και της αγνωσίας !
    Ένα άλλο "όπλο" είναι και ο γεωργιάδης , ο οποίος  αποτελεί τον ξετσίπωτο κρετίνο που όμως εξαιτίας του αδίστακτου του χαρακτήρα του και της ημιμάθειάς του, αποτελεί εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο. Μοιάζει με τους αγράμματους σταυροφόρους που είχαν πειστεί από τους τότε "ηγέτες" ότι επιτελούν "το έργο του θεού" και έτσι, ελαφρά την καρδία, έσφαζαν αδίστακτα γυναικόπαιδα και αθώους ανθρώπους. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο γεωργιάδης, στο βαθμό που πιστεύει (φοβάμαι πραγματικά) ότι το μνημόνιο είναι ο μόνος δρόμος, θα … σφάξει ανάλογα τον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Από την άλλη, η επιλογή του αυτή καθ αυτή για το υπουργείο υγείας ,δείχνει την αιμοβόρα διάθεση των δανειστών να διαλύσουν τον στρατηγικής σημασίας χώρο, ώστε να ευοδωθεί με πολλούς τρόπους το  ζητούμενο, που δεν είναι άλλο, από την μείωση του πληθυσμού της χώρας μας και την πλήρη αλλαγή της σύνθεσής του.
     Το στοίχημα αυτό, φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα των όντων της παγκοσμιοποίησης και των εδώ πρακτόρων τους , γιατί δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα, το οποίο θέλουν να δουν πως και αν θα "λειτουργήσει". Το δοκίμασαν άλλωστε στο μεγαλύτερο πειραματόζωο της πλανητικής ιστορίας μας, στον λαό των ΗΠΑ και φαίνεται πως"δούλεψε" . Μένει να δουν αν "δουλέψει" σε άλλους "άτακτους" λαούς και δια της βίας μιας και για κάποιο λόγο δεν έχουν χρόνο. Αν πετύχει, τότε θα επιτεθούν σε επίπεδο κορεσμού με όλα τα όπλα και απροκάλυπτα και στις άλλες χώρες, στην προσπάθειά τους να εγκαταστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα επιδοθεί στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και στον απόλυτο έλεγχο του εναπομείναντα !
     Ο τελευταίος ανασχηματισμός βρίσκει τη Ελλάδα με μια εκπληκτικά διαπλεκόμενη  χούντα στο τιμόνι της. Μια χούντα που πλέον έχει "στη δούλεψή της" όλα τα ανώτατα δικαστήρια ,την αστυνομία και ελέγχει πλήρως τους αχυρανθρώπους της, αρχηγούς στις ένοπλες δυνάμεις, που αποτελούν τον εν δυνάμει μεγαλύτερο κίνδυνο γι αυτήν . Βρίσκει την Ελλάδα με μια χούντα χωρίς ίχνος νομιμότητας και χωρίς αιδώ . Βρίσκει την χώρα σε ένα σημείο όπου οι τραπεζίτες παίζουν τα ρέστα τους, εξαγοράζοντας τους πάντες απροκάλυπτα . (Εξαγόρασαν τον βορίδη και τον γεωργιάδη σε μια νύχτα)
    Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε νόμοι προσφοράς και ζήτησης ούτε εκλογές ούτε γκάλοπ, ούτε"δημοσκοπήσεις". Όλα είναι ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα από τα ίδια όντα που κινούνται στα παρασκήνια και σίγουρα δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος. Δε βγαίνει νόημα αλλιώς. Δε μπορεί να είναι άνθρωποι όπως εμείς το κατανοούμε. Δε μπορεί κάτι τέτοιο να περιορίζεται στα όρια του πλανήτη μας και μόνο. Αποφασίζουν να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό (γιατί αυτό βρίσκεται πίσω από όλα) .Αποφασίζουν να στειρώσουν και να μειώσουν τον άνθρωπο και τη γη με ψεκασμούς κορεσμού. Αφήνουν εσκεμμένα και βάσει σχεδίου τα 2/3 του πληθυσμού να πεθαίνουν από την πείνα με απάνθρωπους τρόπους, με πολέμους και λοιμούς που αποδεδειγμένα οι ίδιοι κατασκευάζουν. Τα ΜΜΕ που οι ίδιοι ελέγχουν, κατασκευάζουν τις ειδήσεις και έτσι ξέρουμε ό,τι θέλουν να ξέρουμε. Τι γίνεται άραγε στην Λιβύη ; Τι έγινε με τη Βόρειο Κορέα και τον τάχα παραλίγο πυρηνικό πόλεμο ; Τι έγινε με τον "Μπίλ Λάντεν" ; Πιστεύει κανείς ότι ήταν τρομοκράτης και ότι τον σκότωσαν και τον ενταφίασαν στη…θάλασσα ; Πιστεύει κανείς ότι η 11/9 και η Βοστώνη ήταν τρομοκρατική επίθεση; Δεν αποδείχτηκε ότι ήταν όλα  σκηνοθετημένα ;
    Η χώρα πνέει τα λοίσθια και οι ελληνόφωνοι πράκτορες  Σαμαράς και Τούρκογλου τοποθετούν άσχετους σε άσχετες θέσεις για να φάνε (ακόμα και την τελευταία στιγμή) , να διαλύσουν ότι έχει απομείνει και να μας απαξιώσουν . Πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει την υπουργοποίηση της …φώφης στο υπουργείο εθνικής άμυνας;     Ως επένδυση , ή ως …εξύψωση του ηθικού των Ε.Δ ; Κι όμως, θα δείτε πάλι την μαριονέτα τους τον ΑΓΕΕΘΑ, να χτυπάει προσοχές στη φώφη (χριστέ μου!!!) αντί να πάρει μια ίλη αρμάτων και να σώσει τη χώρα και την περηφάνια του στρατού .
    Μόνη λύση κύριοι ,η βίαιη επανάσταση και η προσφυγή στα όπλα. Από το λαό ή τις ένοπλες δυνάμεις λίγη σημασία έχει, στο βαθμό που δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και όποιος δε τη βλέπει δεν είναι απλά αδαής, αλλά συνένοχος  του ίδιου συστήματος. Και αν είναι αληθινές οι δημοσκοπήσεις και κυρίως οι εικόνες της νεολαίας της ΝΔ (μέλος της κάποτε ήμουν και εγώ) να χειροκροτεί τον σαμαρά, τον άνθρωπο που ξεθώριασε και μαύρισε το μέλλον τους και ξεπουλά συστηματικά τη χώρα , τότε ο εμφύλιος δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι απλά αναγκαίος ! Η αυτοί ή εμείς, δεν πάει άλλο.  ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ !! 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.