Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου   πραγματοποιήθηκε σήμερα προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων για κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και να απορρίψει τις κυβερνητικές απειλές για άμεσες απολύσεις.
Η κοινή τελικά απόφαση και ψήφισμα περιλαμβάνει κλείσιμο του Δήμου για τέσσερις μέρες (μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουλίου) αλλά και τις παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων που βρίσκονται στην διαπραγματευτική ατζέντα του Δημάρχου προκειμένου να ανασταλούν οι αντεργατικές διαθέσεις της ΝΔΣΟΚ κυβέρνησης της υποτέλειας.
Το μοναδικό τμήμα που θα εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες είναι αυτό της καθαριότητας (;) που  όμως οι περισσότερες περιοχές του Δήμου δεν απολαμβάνουν και οι δημότες δεν αντιλαμβάνονται.
Οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται καθημερινά στο Δημαρχείο περιφρουρώντας τον αγώνα τους.
Άλλωστε πλήθος εργαζομένων παραβρέθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων, παράγοντας που συνετέλεσε αποφασιστικά στην έκδοση του ψηφίσματος και το τετραήμερο λουκέτο στον Δήμο.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.