Και σήμερα τα χαράματα είχαμε εκδήλωση πυρκαγιάς στην Μηχανιώνα. Στην ίδια περιοχή όπου τις προηγούμενες μέρες είχαν σημειωθεί άλλες δύο (σε ξερόκλαδα ) που χάρη στις έγκαιρες επεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατασβέστηκαν ταχύτατα και δεν επεκτάθηκαν.

Σήμερα όμως οι δράστες (γιατί  οργανωμένη ομάδα εικάζουμε πως βάζει τις φωτιές) επέλεξαν να πυρπολήσουν μια προκάτ κατασκευή του 2ου Γυμνασίου Μηχανιώνας. Η βοηθητική αυτή αίθουσα του Γυμνασίου δεν κατορθώθηκε να διασωθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποτεφρωθεί εντελώς. Σύμφωνα με πληροφορίες καταστράφηκαν σχολικά βιβλία που θα δινόταν σε μαθητές τη νέα σχολική χρονιά, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα, αφού η αίθουσα χρησιμοποιόταν ως αποθηκευτικός χώρος.

Διαπιστώνουμε λοιπόν την ελλιπή φύλαξη (από πλευράς αστυνομίας) σε μια περιοχή που έχει γίνει εστία ανάπτυξης αντικοινωνικής συμπεριφοράς και βανδαλισμών.
Είναι καιρός η Αστυνομικές δυνάμεις να πράξουν άμεσα το αυτονόητο καθήκον τους.

Ακτιβιστής

* Η φώτο από τον Φάρο του Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.