Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της πρόσφατης Ελληνικής ιστορίας, είναι αυτός που άλλαξε άρδην την Ελλάδα κυρίως με το "πλησίασμα των υπογείων στα ρετιρέ" (θυμηθείτε την ΑΤΑ) οργάνωσε ένα ΕΣΥ (που μόλις για 2 χρόνια λειτούργησε αγνά και μη "λαδιάρικα") αλλά και αυτός που μπόλιασε τα παλιά κοτσαμπάσικα τζάκια της δεξιάς με τα νέα πασοκικά (που μετεξελίχτηκαν σε βαμπιρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας).

Είναι αυτός που κατηγορήθηκε (μένει να αποδειχθεί ή να καταρριφθεί) ότι ήρθε το '74 στην Ελλάδα (με ένα δάνειο 100.000.000 από τον Ροκφέλερ και τις περίφημες 11 εντολές - δεσμεύσεις) για να διαστρέψει τον ριζοσπαστισμό των Ελλήνων μετά την χούντα και να τους οδηγήσει από "το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και τον περίφημο "τρίτο δρόμο" στην Ιθάκη της εκπορνευμένης πατρωνίας. 

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως το βίντεο που ακολουθεί και εκπλήσσει με την ειλικρίνεια του Παπανδρέου (είναι '95, μετά την περιπέτεια του Χέρτφιλντ), αλλά προσέξτε ιδιαίτερα στο 3:13 όπου λέει: 
...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα·
ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Φοβερό video! Συγχαρητήρια για την ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του χτυπούσαν την πλάτη του γεράκου, του λέγανε ότι τα είπε …ωραία και ο λαοπλάνος νόμιζε ότι κάνει και (διεθνή μάλιστα) πολιτική ! Αν κρίνουμε από τους 2 αρχιεξαφανισμένους που κάθονται με περισπούδαστο ύφος ένθεν κακείθεν του…γεράκου, (με τον “Mr. Colgate” έπεται δικαστική συνέχεια…), φαντάσου πόσο ήταν σε θέση να ελέγξει τουλάχιστον τα του…οίκου του!
    Τι μας δείχνεις βρε Χρήστο τέτοια βίντεο, έχει κανένα νόημα να ακούμε και να βλέπουμε το
    …αμαρτωλό παρελθόν πια; Ότι έγινε, έγινε…Το ζητούμενο είναι αν έβαλε ο κοσμάκης που άγεται και φέρεται μια ζωή από το κηφηναριό, λίγο μυαλό.
    Φυσικά δεν είναι αμέτοχος κι ο λαουτζίκος, γιατί με την πρώτη ευκαιρία κάποια σαρακοστιανά παλικάρια της «Αλλαγής Nr 2» ακόμη (βροντο)φωνάζουν «Αντρέα (εσχάτως λένε Αλέξη αλλά, είπαμε η Ιστορία «πιέζει» να επαναληφθεί…), ζεις, ΕΣΥ μας οδηγείς !»
    Αλήθεια γιατί ο…αντίλαλος όταν το ακούω αυτό μου φέρνει στο νου «το δις εξαμαρτείν ουκ …λαού σοφού εστί» ; Ελληναράδες μου εσείς…
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.