Ενώ κατ' αρχήν όλα έδειχναν ότι έκανε "γαργάρα" τον αποκλεισμό που του επιβλήθηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας, έστω και με καθυστέρηση αντέδρασε ο Πανίκας.

Έτσι με δελτίο τύπου που διένημε θέλησε να διασκεδάσει την τάπα από τον Σαμαρικό μηχανισμό που του στέρησε το δικαίωμα να συμμετέχει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματος της υποτέλειας. Και αυτό γιατί έχει καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη (απόφαση που του στέρησε και τον Περιφερειαρχικό θώκο.

Διαβάστε τα παράπονα του Ζορρό:

«Μου έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες που διέπουν τη λειτουργία του κόμματος δεν θα μπορούσα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα, όπως όλοι οι λοιποί σύνεδροι. Ο λόγος, όπως μου εξηγήθηκε, ήταν ότι υπήρχε κώλυμα, καθώς, αν και εκλεγμένος νομάρχης και περιφερειάρχης με την καθολική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, η καταδικαστική σε βάρος μου απόφαση μου στερούσε το αυτονόητο δικαίωμά μου να υπάρξω εκλέκτορας, ψηφίζοντας συναδέλφους και συναγωνιστές για τα διάφορα όργανα. Πειθάρχησα αμέσως, ωστόσο δεν μπορώ να μη διατυπώσω εγγράφως την -έστω και ελάχιστη- πικρία που μου μένει, όταν διαπιστώνω ότι οι ίδιοι κανόνες λειτουργίας που διέπουν το κόμμα μας δεν προβλέπουν κάτι αντίστοιχο για όσους μπορεί να αποχώρησαν από τη ΝΔ, ‘πληγώνοντας’ με σκληρές δηλώσεις το κόμμα, τον πρόεδρο και τα μέλη του, και στη συνέχεια επέστρεψαν τους τελευταίους μήνες, αντιλαμβανόμενοι το λανθασμένο της επιλογής τους».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο Πρόεδρος κ Σαμαράς φίλε Παναγιώτη έχει πολύ "μεγάλη καρδιά" και συγχωρεί αυτούς και αυτές που τον διέσυραν!
    Η δικαιοσύνη στις αποφάσεις της δεν λειτουργεί όπως ο κ Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.